PRAY FOR PEACE

 

Jag är tom på ord, igen! Låg och grät mig till söms igår av tanken på vad alla på strandvägen i Nice gick igenom igår…! Det är än en gång totalt ofattbart, omänskligt och fruktansvärt. Mina tankar går verkligen till alla som förlorade sin syster, broder, mamma, pappa, barn, kompis etc… jag kan inte ens tänka mig hur många ute i världen mår just nu tack vare denna terrorattack.

<3

Ps. Anledningen till att jag inte fått upp ett enda blogginlägg är för att min dator har varit sååå konstig! Så fort jag fört över bilder och redigerat klart dem så har dem helt plötsligt försvunnit ifrån datorn ifrån ingenstans, detta har hänt ca 3 gånger nu med varje bild!! Satt igår i 7h sammanlagt och försökte hitta bilderna. Nu är dem hittade (dem gömde sig riktigt bra kan jag säga) och jag ska sätta mig på tåget hem senare och fixa massvis med blogginlägg till er ifrån denna lilla Göteborg vistelse, samt bilder jag har kvar ifrån Nerja.

Puss <3

3 reaktioner på “PRAY FOR PEACE”

 • Tyvärr skriver:

  Att gråta hjälper, nu har ju TV4 o SVT program som berättar samma hela tiden, Parnevik skickar nattbrev till Zara Larsson, tror du att hat försvinner, inte en chans, dom som inte gör som massan hatas, allt från HBTQ, sjaltanter till otrogna icke muslimer.
  Beror var man bor.
  Oftast får turister äta upp allt.
  Om folk läste på historien skulle man förstå hur allt ligger till, politik styr våra liv, inte vi själva. Fusk o makt ligger på topplistans första plats.
  Armenien morden, ww1, ww2, Hitler, Franco, Kuba, Kina, Nordkorea, Ukraina, Tjetjenien, Syrien, Iran på 70 talet, Irak, Jugoslavien, sekter, näthat, våldtäkter, allt e en sörja av makt, sex och hat o fusk.

 • Bella skriver:

  Förstår inte hur dessa människor tänker? Vad får en människa att tro att de har rätten att ta någon annans liv? Usch

  • Var bor du? skriver:

   Du måste väl ändå skämta 300 är döda efter militärkuppen i Turkiet. Blad o tv är fulla av död o förintelse, Armenier dog i miljontals för hundra år sen. Hitler dödade miljoner. Germanska riket. Romarnas framfart i England en gång.
   Jaget, …är anledningen till det mesta, man skyller på Gud eller nån annan.
   Det våldtas o tafsas i Sverige, det dödas på förläggningarna till asylen. Den som inte är lycklig o känner sig nere tar till dessa metoder för att hämnas på nått.
   Tyvärr snackar inte folk med varandra längre utan tittar bort och spelar stöddig. Hämnden är inte ljuv utan blodig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *