WEDDING DAY 


Men tjena! Sitter just nu i bilen påväg till Dalarna då min äldsta morbror Peter gifter sig idag med hans Michaela 🙂 

Eftersom att min dator fortfarande (!!!) inte vill ladda upp bilder ifrån min systemkamera (!!!) så får det bli mobilbilder idag här till bloggen. Måste lösa detta skit data problem när jag kommer hem, blir ju galen! 

Iallafall, åter till bröllopet. Detta blir mitt tredje bröllop (mitt första var på Charlottes då jag var brudtärnan, Nicke&Lailas & nu Peters) och här ska jag & mamma faktiskt sjunga i kyrkan. Lite nervöst då vi började träna igår…. Får se hur det går haha! 

Vi är väldigt sena så sitter därför & sminkar mig i bilen nu, därav en halv färdig make ovan på bilderna. 

Hörs i Dalarna, puss <3 

15 reaktioner på “WEDDING DAY ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *