FROM MY PHONE

God eftermiddag mina babes! Jag har haft 2 helt fantaaastiska dagar (eller ja egentligen exakt i 24h) i underbara vackra Dalarna. Jag är på riktigt helt tagen över hur vackert det var där!! Så harmoniskt & fridfullt, det måste ju vara ett av Sveriges vackrare sidor <3  Har övertalat mamma om att köpa landställe där nu tillochmed haha.

Bröllopet var helt magiskt, roligt & vackert <3 Jag är helt kär i kärleken efter detta bröllop haha! Har SÅ många idéer nu till mitt egna bröllop som jag ska sätta mig och skriva ner när jag kommer hem (haha asså lyssna på mig, jag är typiska tjejen som längtar efter sitt bröllop alltså). Min morbror Peter & hans nyblivna fru Michaela är sjukt sköna och har en väldigt bra & rolig humor som de tog med sig in i detta bröllop redan inne i kyrkan. Älskar personliga & roliga bröllop!

Ska berätta allt mer senare lite mer detaljerat då jag har SJUKT många bilder tagna från kameran som jag tänkte visa er senare 🙂

Nu sitter vi i bilen påväg hem igen och lyssnar på mammas nya podcast släpptes idag med Peter Jöback som gäst. Hörs när vi är hemma!

PUSS <3

 

 

7 reaktioner på “FROM MY PHONE”

 • Karin B skriver:

  Att gå på bröllop är något av det finaste som finns! Jag tror verkligen att du blir en väldigt vacker brud en gång.

 • CAMILLAESI skriver:

  så fina bilder

 • becca skriver:

  Så fantastiskt med bröllop, det är bara så vackert 🙂 Kollade precis på ett klipp som Jessica hade lagt upp, du sjunger så otroligt Bianca! Hoppas i framtiden att man får höra din otroligt fina sångröst 🙂
  Kram!

 • jennie skriver:

  Hej Bianca

  Superfina bilder!

  Du som har bra smak på restauranger kanske kan hjälpa en tjej med noll koll.
  Jag och min kille ska till Göteborg i helgen (aldrig varit där innan) så jag tänkte kolla med dig om du kan ge några tipps på bra restauranger.. Han älskar hamburgare och jag gillar Italienskt och sushi!. Har du några bra förslag :D?

 • Carita skriver:

  Hejsan Bianca!Hörde precis dig och din mammas låt som ni sjöng i kyrkan som Jessica hade lagt på instagram och det var det vackraste jag har hört ,tårarna bara rann

 • Tins skriver:

  Såg inte hela Jessicas klipp då den är var privat på YouTube. Men vad vackert du sjöng på instaklippet! Du borde lägga ut hela på din blogg. Och vara stolt. Blev paff. Borde fattat du kunde sjunga men hade ingen aning. Lägg upp o var stolt!!

 • Hanna skriver:

  Åh vilken fin klänning! Vart har du köpt den? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *