B R U N C H

A brunch we had in Gbg a couple of weeks ago, so yummy!!

Glad måndag på er! Bara jag som älskar måndagar? Ny start och nya tag för vad förhoppningsvis ska bli en grym vecka 🙂 Jag ser måndagar som nya möjligheter att bli bättre än förra veckan och ta tag i de som man inte tog tag i helgen.

Min dator är fortfarande AS KONSTIG (måste in till stan idag och få proffshjälp för detta orkar jag verkligen inte längre) Jag kan nämligen inte föra över bilder längre ifrån min systemkamera så det får bli gamla bilder ifrån mobilen så länge.

Dessa bilder ovan var ifrån en brunch vi hade i Göteborg för några veckor sedan. Jag & Phillipe bjöd över Benjamin, Melina & Jacob hem till Phillipe på denna magiska brunch som åts upp väldigt fort kan jag lova 🙂 Den dokumenterades även till våran reality show så ni kommer få se det i höst.

Idag ska vi filma till just det och sen bara MÅSTE jag in till stan, sedan boka resa till Palma & försöka få Phillipe att försöka bestämma sig om vart han och jag ska åka i slutet av sommaren innan han drar tillbaka till London. Btw, tack så hemskt mycket för all hjälp jag har fått här på bloggen angående vart ni tycker att vi ska åka <3 Ni är magiska!!

Puss <3

// Happy Monday to you guys! Am I the only one who loves Mondays? New start for what hopefully will be an awesome week 🙂 I see Mondays as new possibilities to be better than last week and to the things you said you would do but didn’t during the weekend. 

My computer is still acting very strange and not working with me at all (have to go in to the city later today and get professional help with this, can’t stand this anymore) I can not upload photos from my camera right now so for now you will have to see photos from my phone until I have solved this mystery…

These pics above are from a brunch we had in Gothenburg a couple of weeks ago. Me and Phillipe invited Benjamin, Melina & Jacob home to Phillipe home to this magical brunch that were eaten very fast haha (hungry kids) It also got documented to our reality show, so you can see it on television this fall.

Today we are going to film some more for just that show and than I just HAVE TO get my ass in to the city, book a trip to Palma and try to get Phillipe to decide where we are going in the end of summer, before he goes back to London. Btw, a big thanks for all your help with where we should go 🙂 You guys are the best!!

Kisses <3 //

6 reaktioner på “B R U N C H”

 • jennie skriver:

  Hej Bianca

  Vilken smarrig brunch!

  Jag ska snart besöka Göteborg med min kille.. & jag har typ aldrig varit utanför Lisebergs gränser vilket gör att jag har noll koll på bra restauranger i Götet-

  Har du några tips på bra restauranger? Jag älskar italienskt och sushi, och min kille är en sucka för hamburgare.

  Please help

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Jag blir så glad av din blogg och alla fina bilder! 🙂 Du har inte funderat på att börja vlogga någon gång i bland, det skulle ju vara vansinnigt super häääärligt! Kram

 • ledtråd skriver:

  Datorn behöver formatera och du behöver installera en fil som ger tillgång till kameran, det finns på kamerans märkessida eller på nån cd i låddan. Kladdar man med datorn o fyller den med flash virus bör man starta om eller nått, Norton gör ingen nytta. Se till att du har rätt fil system för bilder. rensa cookies.

 • Bella skriver:

  Mums! 😀

 • Mona S skriver:

  Hittade du någon bra biljett till Palma? ☀️

 • Mona S skriver:

  Hittade du någon bra biljett till Palma? ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *