WEDNESDAY

My babies <3 

Vilka fruktansvärt härligt väder man vaknar upp till idag!!! Blir (som alla andra kan jag tänka mig) alltid lika glad av att se sol & klarblå himmel. Lika glad blev jag imorse av att vakna upp till en halvnaken Jessica som låg ute och solade med sin härliga rumpa i vädret haha. Nej men ärligt, snyggare 40åring får man fanimig ta och leta längre efter <3 Och för er som inte vet det så är Jessica min morbror Linus exfru och även min mammas bästa vän och även typ snyggaste människan på hela jorden…!!

Det enda jag gör idag dock är att längta till min älskling Phillipe som kommer hit imorgon!!!! Saknat honom så mycket nu att jag faktiskt har haft ont i magen senaste dagarna! Börjar känna av nu efter 2 år att jag bara vill flytta ihop nu till samma stad så vi kan ses varje dag, men om 1 månad är det dags för honom att dra tillbaka till London så då kommer vi syns ännu mindre 🙁

Vi har filmat lite nu på morgonen och jag kan inte bestämma mig om jag ska stanna hemma och sola eller åka in till stan och göra lite ärenden. Men nu kom jag ju på att min dator måste fixas så blir in till stan 🙂

Hörs senare, puss <3

 

8 reaktioner på “WEDNESDAY”

 • CAMILLAESI skriver:

  här var vädret också grymt nice att vakna till 🙂 Så fina bilder förresten 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Mobil tips skriver:

  Om din mobil har HDR inställning så tryck in det, det ger superbilder, två bilder läggs ihop till en super bild. Finns på Samsung Galaxy.

 • ISA skriver:

  åh vad fint att ni snart är reunited då! 🙂 ska ju vara så finfint väder nu med. <3

 • Karoline skriver:

  Kan du snäääälla skriva ut och fråga Benjamin var han är och äter någonstans?? Ser SÅ gott ut på hans mystory!!

 • Irene skriver:

  Wow vilka bilder!

 • Frida skriver:

  Hej!
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om långdistansförhållanden, hur du ser på det och hur du och din pojkvän gör. Min pojkvän flyttar nu efter sommaren 40 mil ifrån mig och pratar med många vänner som knte tror på långdistansförhållanden, gör du det? Skulle vara skönt att höra någon annans åsikter om saken. Kram Frida, älskar din blogg!!!<3

 • sonia skriver:

  hej!

  kan du snääälla skriva EXAKT hur du åt när du gick ner som mest i vikt.
  hur mycket och hur ofta?
  hur mycket tränade du helt seriöst.

  vill verkligen tappa 10kg….

  snälla! har frågat förut men inte fått svar 🙁

 • Hanna skriver:

  Hej !! Nu är ett nytt inlägg uppe på min blogg ❤️ SUPER VIKTIGT INLÄGG !!!

  LÄS LÄS LÄS !!!

  http://www.nouw.com/shansi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *