SKÄRGÅRDS KVÄLL = MAGISK KVÄLL

I förrgår när Phillipe kom hit ifrån Göteborg så hakade vi med mamma och en del av familjen till Djurö då mamma brukar gäst uppträda där på somrarna med deras husband. Direkt när vi anlände så beställe vi in lunch, hungriga som vi var efter zero frukost i magen.

Fina mamma & Jessica! Som jag älskar att hänga med dessa godbitar, de är så otroligt roliga, sköna, kloka & bara allmänt härliga liksom. Känner knappt av att de är dubbelt så gamla som mig haha.

Direkt när vi anlände så slog vi oss ner nere vid vattnet, närmare bestämt restaurang Sjöboden Skärgårdskrog. Det blev en hamburgare till mig som tyvärr inte föll mig i smaken så blev mestadels potatisar för mig hehe. Men det var lugnt för jag smakade av alla andra typ 10 gånger var så blev mätt ändå 🙂

Mamma beställde in en ceasar, det kan ju faktiskt aldrig bli fel med en ceasar sallad

Äntligen tillbaka med min kärlek <3 Klänning ifrån Zara i strlk XS

Utsikten var det definitivt inget fel på, jag tokälskar skärgården på somrarna <3 Finns ju typ inget bättre än svensk sommar!!

Phillipe tog in deras lax som jag högg in och smakade på

Och detta kärlekspar fortsatte att gosa med varandra, jag sitter bara och väntar på att de ska komma ut med att de är kära i varandra på riktigt… hade älskat att ha Jessica boende hos oss på heltid haha 🙂

En selfie om dagen är bra för magen som jag brukar säga när mina bröder mobbar mig för mina poser haha!

Efter lunchen så drog en del av gänget och åkte ubåt, hur sjukt?! Jag hann inte testa men kan tänka mig att det är as coolt! En dag så kanske det blir av 🙂

Efter att ena gänget varit ute på ubåten & vi andra solat på bryggan så sprang vi upp fort på våra rum och fixade i ordning oss snabbt som satan för kvälls middagen där mamma skulle uppträda. Och som ni ser var det en U N D E R B A R kväll 🙂

Jessica var vacker som en dag till middagen i hennes nya klänning ifrån Nakd.com som hon fyndade när jag hade min 20% rabattkod där, så snygg! Ska ta och beställa den till mig själv också tror jag.

Det serverades grillad buffé som var otroligt gött! Vem älskar inte grillat liksom?!

<3

Efter middagen var det dags för mamma att kliva upp och sjunga några låtar. Men det var ju som sagt inte bara hon som uppträdde. Innan henne var husbandet igång och rev av några klassiker vilket fick igång publiken rejält, även Theo & Linn hoppade in och körade mamma haha, Linn sjöng själv en låt med Sarah Dawn Finer ”Kärleksvisan”, morfar hoppade även han upp och höll låda.

Publiken var MAGISK! Jag gillar verkligen lite mer intimare sällskap då all stelhet (som svenskarna är lite kända för) försvinner och alla festar loss tillsammans! Det var ju väldigt opretentiöst, charmigt och bara spontant vilket jag absolut älskar. Det fanns ju knappt en scen liksom 🙂

Det var allt ifrån gravida kvinnor, små bebisar, lite äldre folk till ungdomar, små barn & allt där till. Folk var på toppen humor, sjöng med till alla låtar, dansade loss på stolarna och såg ut att ha otroligt roligt!

Tror ni fattar, det var en helt magisk kväll helt enkelt med utmärkt sällskap och grym musik.

Till och med JAG var uppe på scenen och sjöng med mamma. Jag blev dock upptvingad av henne men eftersom att publiken var så sköna och glada så kändes det roligt att sjunga med mama. Vi sjöng ”Utan Dina Andetag” samma låt som vi sjöng på min morbrors bröllop i helgen.

Skärgårdsfeeling eller vaaaaad?!

Och solnedgången var bland det vackraste jag sett denna kväll!!! Herreguuuuud vilken gåshud jag hade när jag såg detta som pricken över it på kvällen <3

Efter middagen & mammas gig var klart så blev det dunder fest på restaurangen och vi stannade kvar till sist och hade SVINKUL!

Dagen efter va vi alla lite sega, jag har ju inte druckit alkohol på typ 3 månader så man kände av det rätt starkt dagen efter…. hatar att vara bakis! Jag kan verkligen inte äta frukost när jag är bakis så jag lassade på mig massa gött till de andra istället 🙂

Och på eftermiddagen lämnade vi denna vackra hotel svit och körde hem mot Lidingö igen. 

Hallå på er! Förlåt för min frånvaro här, men sommarlivet har kommit lite i mellan, har välnjutit lite för mycket helt enkelt hehe. Skönt det också dock men får ju inte glömma bort er bara för det 🙂

Längtar nästan redan tillbaka till Djurönäset och har redan NU bestämt mig för att jag ska ha en förtidig födelsedags middag/fest där nästa sommar med all familj, släkt och vänner <3 Har alltid drömt om att fira min födelsedag på sommarn!

Just nu hänger vi alla hemma hos oss och njuter av den kokheta värmen ute på altanen, känns ju nästan som att vara utomlands och jag ÄLSKART!

Senare ikväll ska jag och Phillipe dra mig ut till stan och ha en dejtkväll, myyysss!

Hörs senare vänner, puss <3

3 reaktioner på “SKÄRGÅRDS KVÄLL = MAGISK KVÄLL”

 • Junitjej skriver:

  Vilken underbar dag ni hade! Jag tycker Jessica borde få vara gäst på din mammas pod. Hade inte det varit kul?

 • Jeanette skriver:

  Vilken fin klänning du har på dessa bilder…från Zara srev du…hittar inte den på deras sida…är den från i år? Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca,
  Försöker hitta den fina klänningen som Jessica hade på sig på middagen från nakd.com men hittar inte den på deras sida 🙁 Kan du skriva länken till klänningen? Så fin! 🙂 tack!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *