DATE NIGHT

 Igår kväll bestämde jag och Phillipe oss för att ha en datenight kväll bara för oss själva, och att gå ut och äta på restaurang är ju ett intresse vi delar väldigt starkt. Självklart blev det UnPoco (som ägs av min kusin Sebastian och drivs av mina andra kusin Emilio).

Jag är ju uppvuxen på den restaurangen då den ägdes förr av min farbror Nicola och såg helt annorlunda ut då, men det ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Där har vi firat både födelsedagar, dop, nyårsafton och haft långa kvällar med mycket mat och skratt <3

Vi började kvällen med varsin caipirinha som var såå goda

Blir oftast svårt att fånga Phillipe på bild då han aldrig vill vara med, och när han är med så ska han larva sig så blir tyvärr inte bättre än en väldigt oromantiskt ”telefon i handen” bild 🙂

Det serveras varmt färskt bröd med gott smör innan maten, älskar när man får lite smaskens innan maten kommer in. Man är ju oftast väldigt hungrig.

Det blev lite förrätter, vi brukar ta in mycket mer men detta fick räcka nu när vi var 2. Deras tartar är en av stans bästa utan tvekan, det blev även burrata och stekta broccoli, MUMS var det!

Det finns så mycket gott att välja ifrån deras snygga meny

Jag styrde upp mig rejält med klänning (ifrån Nakd.com) höga klackar, clutch och hela köret. Länge sedan jag klädde upp mig så kände att det var på tiden 🙂

Till varmrätt fick det bli deras tryffel risotto med sparris till mig denna gång och Phillipe valde deras hängmörade biff som han blev helt såld på efter första tuggan. Herregud vad han njöt.  Jag snokade åt mig några av hans pommes då de är fantastiska där <3

Så fin och mysig inredning på UnPoco! Verkligen den perfekta restaurangen för en dejt men också för att samla familjen och äta god mat, fira något speciellt eller bara dra ihop ett gäng tjejkompisar. Måste även ge ett stort + för deras otroligt grymma service!! Detta är så viktigt för mig när jag går på restaurang och servicen på UnPoco är toppklass. Så trevliga, roliga och vet ALLT utantill på menyerna.

Vi avslutade middagen med lite tiramisu & pannacotta och efter det var vi proppmätta. UnPoco är mest kända för deras friterade oreos MEN jag får så ont i magen varje gång jag äter de så får bli en annan gång kanske 🙂

Vi mötte upp Benjamin och hans vänner på Taverna Brillo efter och jag sipprade på en super god mojito. Blev typ lite små full dock på 2 drinkar & 1 glas vin av någon konstig anledning så vi valde att åka hem efter detta och gick och la oss mätta och belåtna i sängen <3

Glad söndag vänner! Ännu en dag med härligt värder, herregud vad vi blir bortskämda här nu! Känns nästan lite konstigt att det inte regnar haha.

Vi har inga riktiga planer idag så just nu ligger vi endast och solar i solstolarna på altanen (än en gång) och lyssnar på lite olika podcaster samt leker lite med Dino som tokälskar vädret.

Snart ska vi åka och köpa pizza till lunch och vad som står på schemat ikväll vet jag inte än men jag uppdaterar er senare.

Puss <3

7 reaktioner på “DATE NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *