NEW IN FROM CHIMI

New favorites from Chimi 

Glad torsdag på er! Och en väldigt väldigt glad Bianca idag då jag precis öppnat denna fantastiska paket! Jag (som ni kanske vet) ÄLSKAR ju solglasögon och har en liten grej just för nya fräscha solglasögon, men vem har inte det på sommaren?!?!

Jag är iallafall tokförälskad i mina tre nya älsklingar som kommer sitta fastklistrade på mitt ansikte 24/7 denna sommar! Jag har ju även fått en crush på just plexiglas glajjer så är mega glad över dessa, har ju dock varit en stor trend rätt så länge nu och jag hakar på den med glädje. Helt klart nya favoriter!

Sidan jag hittade dem på hittar ni HÄR 

Btw, tack för ert förstående angående min lilla frånvaro här senaste 3 dagarna. Jag kan förklara allt lite bättre i ett annat inlägg senare.

Puss på er fina ni <3

8 reaktioner på “NEW IN FROM CHIMI”

 • CAMILLAESI skriver:

  så snygg glasögon

 • Emma skriver:

  Åh vad snygga, jag älskar också solglasögon. Så skönt att gömma sig bakom ett par ibland ☺️

 • Nettan skriver:

  Hej

  Jag har sett på din mammas blogg att du har en blå klänning med brodyr, den är så fin, var har du köpt den? Finns den nu i affärer? vilket märke?
  Tacksam för svar
  Kram

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca,
  Försöker hitta den fina klänningen som Jessica hade på sig på middagen på Djurö, från nakd.com men hittar inte den på deras sida 🙁 Kan du skriva länken till klänningen? Så fin! 🙂 tack!

  Kram!

 • Maria skriver:

  Jättefina solglasögon! En fråga.. På en bild på din mammas blogg så hade du ett par vita sandaler på dig som jag blev helt förälskad i..:) vart har du köpt dom? Det såg nästan ut som en fjäder fram på foten 😉

 • Zyllah skriver:

  De där svarta längst ner skulle jag gärna ha, det är synd att jag inte använder solglasögon speciellt mycket.

 • Emma skriver:

  Kan du inte ha frågestund??

 • Kanelen skriver:

  Länken till solglasögonen funkar tyvärr inte. När du hinner får du gärna kolla upp detta. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *