PERFECT SUMMER LUNCH

Amazing day with the fam <3 Im wearing a jumpsuit from DryLake here 

Godkväll! Kom precis hem efter en lång filmdag med teamet. Vi filmar ju för fullt denna sommar och nu sista veckorna i Augusti så filmar vi som mest, därför jag inte haft tid att blogga idag. Men kan lova er att ni kommer få se hela denna dag på rörligt material på Kanal5 i höst så då får ni se allt ändå haha!

Vi åt lunch på en av våra favvo sommar ställen, närmare bestämt Hotell Skeppsholmen. Här har de SÅ underbart god mat och alla svenska klassikar som verkligen är grymt goda! Vi tog deras köttbullar just därför att deras köttbullar är det bästa jag smakar i Sverige, tyvärr var de inte lika goda nu som de var förra sommaren men de var fortfarande väldigt goda.

Atmosfären runtom är också så vacker, ett utmärkt ställe för både kompis häng, dags date, familjelunch och bara att gå dit och ta en drink och sätta sig och glassa i solen på en av deras solstolar.

De har även super sina miljöer runtom, vattnet ligger ju bara 50 meter ifrån, de har en tennisplan, Björn & Bennys musikstudio ligger mittemot hotellet & Gröna Lund ligger även tvärsöver vattnet så man hör skratt hela tiden. Ett perfekt ställe att gå till under sommaren helt enkelt 🙂

Vi har även haft en minnes ceremoni för Marqy tidigare idag, det var så vackert och vi alla fällde en hel del tårar då Benjamin spelade hans låt som vi lyssnade på när vi sa farväl till Marqy dagen han gick bort.

Vi satte ett kors som min storebror Oliver gjorde förra året där han graverade in Maqry och det satte vi nere vid vattnet där jag har min ”plats” där jag ofta sitter och tittar ut på vattnet och tänker på allt mellan himmel och jord. Nu får jag dela den platsen med Marqy <3 Som jag saknar honom <3 Hoppas verkligen att han har det bra där uppe i himmelen <3

NU ska jag sätta mig och ta tag i mailen och sedan planera dagarna kommande veckor 🙂

Btw! Vi har bestämt oss för att åka till Italien, runt Amalfi Kusten och lite mer söder om Italien, typ Portofino, Positano etc.. Har ni några mer tips mer konkrek om vart ni tycker vi ska till i Italy?? Kommentera gärna i detta inlägget då <3

PUSS <3

 

 

10 reaktioner på “PERFECT SUMMER LUNCH”

 • Nettan skriver:

  Hej

  Jag skrev en kommentar igår på inlägget där du visar glasögonen, min kommentar finns ej där. Så jag skriver igen på detta inlägg.
  Jag undrar, jag har sett att du hade en blå klänning med vit brodyr i slutet av ärmarna och i kanten av klännings längd, du hade den häromdagen på en av din mammas inlägg, finns klänningen i butik nu? vilken i så fall? vilket märke?
  Den är så snygg
  Tacksam för svar
  Kram

 • Nettan skriver:

  Hej

  Jag skrev en kommentar på ditt inlägg med glasögonen, men den är inte där. Så jag skriver nu igen här. Jag såg att du hade en blå klänning med brodyr i kanten av klänningen nedre del. På din mammas blogg inlägg häromdagen. Den är så snygg! Jag undrar, var har du köpt den? finns den i butik nu? vilket märke?
  Tacksam för svar
  Kram

 • Louise skriver:

  För två år sedan tog vi flygstol ( med solresor)till Kalabrien, Tropea en mysig genuin Italiensk stad lagom stor, massor av mysiga restauranger.Hyrde en lägenhet centralt.Var där 1 v. Tog båttur till Stromboli och Lipari.Lipari en mysig ö.Sedan tog vi efter den veckan tåget till Sorrento och var där en vecka. Där har väl ni varit på semester.Avslutade med tåg upp till Rom. Smidigt att åka tåg, Tåget från Sorrento till Rom bokade vi första klass inte alls dyrt.Men till Tropea skulle jag kunna åka tillbaka, alltså maten där var gudomlig.Dit åker Italienarna själv på semester.Inget hålligång, utan lugnt o mysigt, Ett tips från mej. Ha en mysig resa vart ni än åker.Kram

 • Eva skriver:

  Vad du är gullig 🙂

 • anna skriver:

  sluta grimasera på bilder , de ser skit löjliga ut

 • ISA skriver:

  Helt perfekt! så vackert därute, en av mina bästa sommarställen i sthlm <3

 • Sofia skriver:

  Trevligt att resa till Italien. Portofino ligger dock i norra Italien, så inte på Amalfikusten där Positano ligger. Bara så ni hamnar rätt ;-)Önskar er en härlig resa!

 • Laila Falk skriver:

  Positano är en underbar stad. Den klättrar upp för bergssidan så det är många trappor att vandra i. Bodde på Le Sirenuse som är ett underbart hotell. Besök gärna Smaragdgrottan och glöm inte att köpa med limoncello hem. Utanför, en bit ut i havet, ligger mellan Capri och Positano tre små öar där bland annat Nurejev tillbringade mycket tid.Ha en trevlig semester.

 • Johanna skriver:

  Åhhhh ni gör helt rätt i att åka till Amalfi! Är där just nu med min kille och ett par vänner, vi är helt tagna av alla vackra vyer! Postiano är verkligen att rekommendera, där finns även en strand som är fantastiskt! Runt om är det mer berg och inte lika mycket stränder 🙂 PUSS

 • Veronika skriver:

  Du borde ta en tur (dagsutflykt) i Cinque Terre, så vackert! Googla bara bilder på Cinque Terre så kommer du förstå 😉
  En annan fråga – skulle du kunna visa hur du sminkar dig till vardagen och kanske till lite finare event? Din hy är ju helt perfekt! Tell me your secrets girl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *