OLD SOUL

För ca 2 veckor sedan så hade jag planerad middag med min underbara mamma och min extra mamma Jessica på Ångbåtsbryggan som ligger mitt på vackra Strandvägen. Detta ovan är inte själva båten utan var bara tvungen att knäppa av denna bild för min lilla promenad längs Strandvägen var så underbart vacker just i detta kvällsljus <3

Stockholm är ta mig tusan en av de vackrare städerna jag varit i. Man blir ju hemmablind när man bor här men är så glad att jag bor i denna vackra stad.

Glad och hungrig tjej som väntade hela 35 minuter på att damerna skulle komma, bra bord fick vi dock tack vare mig haha!

Ångbåtsbryggan är en restaurang med 95% fiskrätter på menyn, och eftersom att jag inte äter fisk (förutom stekt lax & skagenröra) så var valet ganska lätt för mig, det blev helt enkelt toast skagen för mig. Men inga sura miner för det, en väldigt god skagen fick jag in.

Precis innan jag var påväg till Ångbåtsbryggan så hängde jag lite på NK. Hittade både en skitsnygg ny plånbok ifrån Valentino. Men hittade inte bara något nytt till mig själv, gick även förbi Marc Jacobs där det både blev en ny godbit till mig och till min fina mamma.

Jag köper alla mina datorväskor ifrån Marc Jacobs, tycker de är snyggast och bäst. Såg denna ljusrosa söta och tänkte att jag skulle köpa den till mamma då jag visste att hennes typ ruttnat och jag tycker alltid mamma förtjänar lite presenter utan någon speciell anledning 🙂 Det blev en likadan i svart till mig 🙂

Mamma blev så glad och rörd att både hon & Jessica började gråta haha, så gulliga!

Fina Martina Haag åt även med oss och anslöt precis efter presentöppningen. Skönare kvinna/kvinnor får man leta efter <3

De andra som är fiskälskare beställde in torsken vilket tydligen var en stor succé. Tror alla sa att det var den godaste torsken de ätit! Så tips om ni är där 🙂

Så vackert och mysigt ställe!! Så drömmigt att äta på en båt nu när sommaren är här. Borde göras mer!!

Fina mamma! Älskar att vi äntligen hittat ro i vår relation och på riktigt uppskattar varandras sällskap och inte bråkar längre <3

Jag avslutade middagen med vaniljglass och färska jordgubbar. Också en klassiker på sommaren som jag absolut älskar!! Kan leva på det <3

Vi satt och babblade i timmar om allt mellan himmel och jord. Vips var klockan 01.00 och servisen nästan bad oss gå därifrån så de kunde stänga stället haha.

Jag känner verkligen ibland att jag är äldre än min egen ålder, att jag passar så otroligt mycket bättre och trivs bättre med äldre människor, speciellt då med mammas kompisar. Jag får så mycket mer ut av en middag med dessa donnor än en middag med tjejer i min egen ålder.

Vem har sagt att man inte kan vara bästis med sin egen mamma? Och de som trycker ner en för att man är töntig om man hellre umgås med sin mamma än sina kompisar, de bör ta sig en titt själva i spegeln.

Jag får ofta höra att jag är tråkig som umgås så mycket med min mamma, men vi har så sjukt kul ihop! Förstår verkligen inte hur folk kan tycka att man är en tönt för det. Mamma & hennes kompisar är tusen gånger roligare och skönare än typ 90% av alla i min ålder!!

<3

25 reaktioner på “OLD SOUL”

 • Julia skriver:

  Bianca, måste bara säga att du är så fruktansvärt vacker.

 • Camilla skriver:

  Var är din topp ifrån? Så enkel och söt!! 🙂

 • Jonna skriver:

  Jag umgås mycket med min mamma och tror att det gör en trygg & stark! Vi ska snart till skärgården helt ensamma en vecka. När hon har sina kompisar över kan jag sitta och dricka vin och snacka skit med dem. Passar generellt sett bättre med folk som är äldre(jag är ett år äldre än du). 😉 Kram!

 • Marita skriver:

  Hej!
  Man kan visst umgås med sin mamma❤️Min dotter och jag reste till Grekland en vecka förra hösten! Så skönt att ha lite mor & dottertid❤️❤️
  Så det kan jag rekommendera! Åk på semester med bara mor din

 • Jayne skriver:

  Härligt!! Som mamma till söner (23 o 21 år) kan jag säga att jag uppskattar stunderna med dem. Det är nu man får så av allt det man kämpat ihop under åren. Tillit och kärlek.
  Vi umgås mkt och har en fin och öppen kommunikation .

 • Julia skriver:

  Jag lovar att allt fler av dina jämnåriga vänner kommer att hålla med dig om några år. Som tonåring känns tanken av att umgås med 40+ urtråkig men när man själv är vuxen dvs 20+ så inser man plötsligt att ålder inte spelar nån roll utan man umgås med dem man gillar&trivs med! Har alltid umgåtts med både äldre och yngre och älskar mixen.

 • Amanda skriver:

  Så avis på ditt liv!!

 • Eva skriver:

  Jag hade en gång en nära vän som var ca 20 år yngre vi hade så skoj!

 • P skriver:

  Ens mamma är den person man har haft längst relation med…klart det inte är fel att umgås om man trivs tillsammans. Grattis till att ni har det så bra tillsammans. Familjen är allt❤️

 • Emelie skriver:

  Folk är bara avundsjuka, dom önskar att dom hade den relationen till sin egna Mamma.. Gör vad som är bäst för dig och skit i alla andra

 • Evve skriver:

  Inget fel på att umgås mycket med sin mamma, det gör jag oxå. Vi åker till exempel till grekland bara hon o jag varje år…

 • Emma skriver:

  En mor och dotter relation ska inte vara en vänskapsrelation. Det var precis vad en psykolog i teve pratade om för några dagar sen. Vi ska man umgås ibland men inte varje dag. En sån relation håller inte i längden

  • K skriver:

   Oj, det lät ju extremt tråkigt och den där psykologen låter som en väldigt grå person. Självklart kan man vara bästis med sin mamma, det förgyller livet och stärker relationen 🙂 Bara för att någon är psykolog betyder det inte att dom alltid har rätt. Ha en bra dag, puss

  • Ingrid skriver:

   Vilket skitsnack. Tror psykologen menade att det inte endast kan vara en vänskapsrelation. Samtidigt som det bara gäller till en viss ålder. När man kommer förbi tonåren och en bit in på 20+ så blir det annorlunda. Du har mycket att se framemot när du blir lite äldre och förhoppningsvis mer mogen (och inser att andras familjesituationer inte alltid ser ut som din egen). 🙂

  • Lisa skriver:

   Man ska inte göra sina livsval efter vad några psykologer kommit fram till i sina studier. Dessa psykologer/forskare gör studier på en liten skara människor och drar sedan slutsater att de har svar på hur allas liv bör se ut.
   Vi har en biologisk mamma och livet på denna jord är begränsad. Att passa på att umgås ofta med sina nära och kära är det bästa man kan göra.

 • Sofia skriver:

  Egentligen är det väl inte så konstigt alls att ha en vänskapsrelation med sin mamma. Det är ju den person, iaf för mig, som känner en bäst och som man kan vara helt sig själv med. Det har inte alltid varit så men när man närmar sig 30 så har man mycket gemensamt och lever ganska lika liv ändå. Jag och min mamma delar dessutom en hel massa intressen så bestämde oss i våras att starta en blogg tillsammans. Familjen är ändå viktigast i slutändan.

 • Pernilla skriver:

  Klart man kan ha en vänskapsrelation mellan mor och dotter. Jag och min mamma har världens finaste vänskapsrelation. Bianca jag håller med dig till 100%. Kram

 • maria e skriver:

  Tycker det är jättefint Bianca… Å jag måste bara ta upp din dans för din mamma i Let´s dance… jag grät så vackert var det!!! Tror att det kan vara så att till slut spelar inte åldern någon roll, utan det är bara relationen om gör det… Kram till dig Bianca från en 37-årig mamma

 • R skriver:

  Jag har själv också väldigt nära relation till både min mamma och pappa. Jag spenderar mer tid med de än mina vänner. Precis som du säger finns det de som tycker man är en tönt och att man är tråkig. Men jag tror inte att alla har en sån nära relation med sina föräldrar och att det kan vara lite avundsjuka hos folk som innerst inne skulle vilja ha samma relation. Men det känns också som att detta är nått som finns mycket i Sverige, man ser liksom inga känslor hos människor. I varma länder så är familj väldigt viktigt, det är mycket känslor, är man glad så skrattar man är man ledsen gråter man och familjen finns alltid där. Här ska man skämmas för sin mamma när hon kommer till skolan.
  Minns i en intervju att du sa att ni barn ibland sover i mammas säng och jag brukar också göra det, förstår inte hur någon skulle göra detta till något äckligt. En mamma är ens kött och blod som burit runt på en i 9månader, klart som faan att man känner sig lugn och harmonisk av att sova hos sin egna mamma ibland.

 • johanna skriver:

  Bianca, kan du inte göra ett inlägg med tutorial om hur du sminkar dig? Bas, ögonskugga, ögonfransar, läppblans och bryn. Vore så kul för du är så otroligt duktig på att sminka dig och du har sååå himla fint ansikte. Kram

 • Emmi skriver:

  Hej Bianca!
  Brukar endast läsa utan att kommentera men idag känner jag för att bidra med en liten kommentar.
  Jag har aldrig varit någon partypingla utan heller umgåtts med mina kompisar hemma hos någon så att man kan prata och umgås på riktigt. Detta har gjort att jag ofta skippat utekvällen och heller stannat hemma med mamma. Idag bor jag 50 mil ifrån min mamma, men vi pratar i princip varje dag. Vi är mer som tvillingar och tänker/tycker väldigt lika, samtidigt som hon är mitt absolut största stöd.
  Den 31 maj i år fick jag äran att bli mamma till en liten dotter och min stora förhoppning nu är att vi ska komma att få en lika fin relation ❤
  Ha en fortsatt trevlig sommar!

 • Åsa skriver:

  Man ska väl ändå inte vara kompis med sin mamma.Mycket märkligt.

 • Johna-Rose skriver:

  Asså Bianca du förstår inte hur mycket detta inlägg betyder för mig<3. Jag känner mig precis som du och njuter verkligen när jag är med min mamma och familj. Jag är 17 och mina kompisar frågar hur jag orkar, men jag känner inte alls på det viset. Tack för att du skrev det här inlägget och visade att det är helt OKEJ att spendera mer tid med sin mamma än sina kompisar<3

 • Sabina skriver:

  Underbart att ni har så fin relation❤️

 • emelie skriver:

  Hej vackra B! 🙂

  Jag undrar vad du använder för ögonskugga? Ser lite brun/orange ut, så himla snyggt.
  Många kramar Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *