HOME INTERIOR INSPO

Bilder tagna ifrån appen WeHeartIt 

Jag har på riktigt riktigt knapert med bilder att lägga upp här på bloggen nu för tiden. Nu på sommaren och semester tider så går jag mestadels runt med en knot på huvudet, osminkad, ikke roligt klädd och spenderar mina dagar med att endas äta, äta och äta. Och jag vill inte endast lägga upp inlägg om alla mina måltider… Därför får det bli lite inspirations bilder här och där 🙂

Jag har ju tusentals bilder på min kamera som jag fortfarande ska visa er, bilder ifrån Göteborg, Spanien etc… Men tror jag måste köpa mig en ny dator först för denna verkar inte alls vilja samarbete med mig, går nämligen endast att blogga ifrån mobilen just nu därför alla mobilinlägg.

Nu ska jag fortsätta i detta slappa tema och vänta på att bli serverad mat här hemma med familjen 🙂

Puss på er fina ni <3

18 reaktioner på “HOME INTERIOR INSPO”

 • Hanna skriver:

  Hur kan du spendera dina dagar med att bara äta, speciellt med din historik…fattar inte.

  • P skriver:

   Menar du verkligen att Bianca inte har rätt att njuta av livet för att hon öppnat sig och berättat om sina ätstörningar? Lite taskigt faktiskt…om det nu var menat som en pik.

   • Hanna skriver:

    Njuta av livet, låter snarare som en besatthet, att proppa i sig mat hela dagarna…eller så är det bara en dålig ursäkt att inte blogga, vilket heller inte är bra. Va inte så mesig.

    • Hej skriver:

     Eller så tar du inte allting så himla bokstavligt som en vanlig människa hade gjort 😉 Allting behöver inte alltid vara svart eller vitt, man kan ju tänka till lite också haha..

    • T skriver:

     Under somrarna när jag är ledig kan jag också spendera vad känns som timmar med att bara äta. Fast snarare är det väl så att jag kombinerar långa, långa fikor, luncher eller middagar med flera timmar av prat med vänner, släkt eller familj. Det är lite det som kännetecknar mina somrar; att umgås med vänner över långa luncher, eller spendera halva eftermiddagen med min släkt och lite småkakor och en kopp kaffe, eller sitta flera timmar och äta en lång grillmiddag med familjen i sommarvärmen. Jag tror det är lite samma för Bianca, när hennes familj, släkt och pojkvän är lediga och samlade är det rätt naturligt att man umgås och spenderar mycket tid med varandra kring mat. Men det betyder ju inte att hon har ett onyttigt förhållande till mat, att hon är besatt av mat eller proppar i sig mat hela dagarna. Jag tycker det bara är härligt att se att Bianca ”med sin historik” kan njuta av att spendera tid kring sin familj och kille och mat utan att känna ångest eller liknande.

    • T skriver:

     Har alltid haft problem med att kommentera på din blogg (kommentarerna publiceras aldrig) så håller tummarna och provar posta detta igen.

     Under somrarna när jag är ledig kan jag också spendera vad känns som timmar med att bara äta. Fast snarare är det väl så att jag kombinerar långa, långa fikor, luncher eller middagar med flera timmar av prat med vänner, släkt eller familj. Det är lite det som kännetecknar mina somrar; att umgås med vänner över långa luncher, eller spendera halva eftermiddagen med min släkt och lite småkakor och en kopp kaffe, eller sitta flera timmar och äta en lång grillmiddag med familjen i sommarvärmen. Jag tror det är lite samma för Bianca, när hennes familj, släkt och pojkvän är lediga och samlade är det rätt naturligt att man umgås och spenderar mycket tid med varandra kring mat. Men det betyder ju inte att hon har ett onyttigt förhållande till mat, att hon är besatt av mat eller proppar i sig mat hela dagarna. Jag tycker det bara är härligt att se att Bianca ”med sin historik” kan njuta av att spendera tid kring sin familj och kille och mat utan att känna ångest eller liknande.

 • Julia skriver:

  Hanna – hon kanske äter bara lite åt gången? Kan väl inte äta mycket eftersom hon är så smal…

  • T skriver:

   Men hallå, hört talas om olika kroppstyper, att vi har olika ämnesomsättning osv? Vissa kan äta mycket utan att gå upp i vikt, vissa går upp i vikt lätt – ALLA är olika!

 • Julia skriver:

  Fast Bianca vi andrà äter ju också 5-6 gånger om dagen, så det är nog normalt att äta ofta längs med dagen.

 • Marianne skriver:

  Ååh vilken härlig inspiration!
  Jag skall flytta nästa vecka så det här inlägget kom alldeles perfekt 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

 • Mona S skriver:

  Hej Bianca,
  Du har ju skrivit lite om att du ofta har svårt att somna på kvällarna. Jag har oxå dessa problem och har fått en del goda råd – ett av dom är att inte äta senr på kvällen, typ inte efter kl 18… Jag vet – jättetråkigt – i synnerhet i er familj med Benjsmin i huset. Har förstått att han inte bara är en grym kock men att han gärna utövar sina kunskaper lite ”mitt i natten” (vilket är jättemysigt). Men efter sommaren kanske ni ändrar era sköna vanor och då kanske du kan testa om se om det hjälper mot dina sömnproblem. Kram från en annan ”nattuggla”.

 • marie skriver:

  Hej Bianca. Du lägger in så fina bilder på olika lägenheter och rum med underbara möbler. Har du hittat någon lägenhet? Eller har du funderingar på att flytta med pojkvännen till England för några månader ?

 • Ellen skriver:

  Hej!
  Älskar din blogg, du skrev för ett tag sedan att du skulle skriva om din ätstörning, skulle inte du kunna göra det snart? Har gått ett tag sedan du sa att du skulle göra det och känner att jag själv är i stort behov av att få lite tips samt råd av någon annan 🙂

  Tack på förhand.

 • Emma skriver:

  Hoppas du börjar blogga oftare… Och kan du ha en frågestund snart?

 • CAMILLAESI skriver:

  så fräsch inspo

 • Linn skriver:

  Underbart och vackert! Du hade kunnat styla mitt hem. Eller ja mig också så snyggt som du klär dig.

 • Sofia skriver:

  Bianca! Var någonstans tittar du på the bachelorette??! Vill också se! Passar perfekt regniga dagar. Eller har du tittat på någon äldre säsong på tv?? (Såg din snap) 🙂

 • Ida skriver:

  Haha åh känner igen mig, är alltid ofixad nu när jag är på semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *