T O D A Y

 

Igårkväll så hoppade jag av tåget ifrån Stockholm och var äntligen i min älsklings famn igen i mitt älskade Göteborg <3 Har längtat hit så så mycket sedan jag var här sist, när var det?! Typ tre veckor kanske.

Började denna morgon med frukost ute på altanen. Phillipe hade gjort gudomligt goda salami & brie mackor till oss samt en halv avokado & yogurt var med varsin juice. Jag älskar blåbärsjuicen Proviva <3

Efter frukosten stannade vi hemma ett tag, chillade runt, Phillipe fixade idag en ny lägenhet att bo i London som var SÅ fin och mitt i smeten. Börjar längta lite efter London nu, vi har det så bra tillsammans där borta i den underbara staden.

Efter lägenhets fixandet så drog vi oss in till stan för lite lunch och spontan shopping för oss båda.

Jag kände för att klä upp (eller ner beror lite på hur man ser det) min strandklänning som jag köpte senast jag var i Nerja i en liten butik där. Jag absolut ÄLSKAR denna klänning, så söööööt!!

Till det hade jag skor ifrån Nilsson shoes (dessa kommer ut i höst i butik), väska ifrån Zara (ny) & solglasögon ifrån mitt nya favvo märke Chimi. Länk till sidan hittar ni här 

Det blev att dela på en pizza på Da Matteo, vi går nästan alltid hit för lunch när jag är här i Göteborg. Och det blir alltid samma vi beställer också haha, denna pizza ovan (ruccola, pesto, gräddfil & prosciutto) och deras fetaost sallad 🙂

Japp den slank ner fort som fasen haha, och gött var det! Tog en choklad boll efter det också 🙂 Unnar mig alltid lite extra godsaker när jag är här.

Hej mina kära!

Börjar med att be så hemskt mycket om ursäkt för totalt KASS uppdatering här senaste! Men mitt liv har varit så ikke intressant och bildvänligt senaste och annars varit extremt upptagen med att filma varje dag till vårt program som sänds i höst på kanal5.

Men nu är jag ju i Gbg hos Phillipe och kunde ta lite mer blogg vänliga bilder 🙂 Har verkligen saknat bloggen men vill inte blogga om jag inte har bra bilder heller liksom. Har endast tagit bilder på mat senaste och varje inlägg kan ju inte bestå av mat bilder hehe.

Nu vankas det mega middag här snart, Phillipes mamma har stått hela långa dagen och lagat hur mycket libanesisk mat som helst! Ska bli så smaskens, ni vet väl vid detta laget att jag älskar hennes mat <3

Hörs senare ikväll eller imorgon. PUSS <3

3 reaktioner på “T O D A Y”

 • Nelly skriver:

  Älskar din väska

 • Yvette skriver:

  Är Phillipe av libanesisk härkomst ?
  Ha det så bra I Göteborg !!!
  Har du funderat på att kanske plugga i London,
  kanske något Fashion program av kortare slag…………

 • Frida Stierna skriver:

  Hejj!
  Skrev på insta med men tänkte att du kanske får fler meddelanden där så att mitt kanske kommer bort! Är hur som helst jätteintresserad utav att köpa den här fantastiskt fina klänningen! Drömma om den sen jag såg den här men inte hittat någon liknande 🙁 Hade blivit SUPER glad om du kunde tänka dig att sälja den till mig! Tack på förhand och älskar bloggen!
  Vänligen, Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *