H A D I D S I S T E R S

 

Bildern hittade på appen WeHeartIt

Kan detta vara de snyggaste systrarna i världen….ja jag tror nog det!! Hadid systrarna har kommit och tagit över modebranschen världen om med storm!Inte bara det att de är otroligt vackra, har finaste dragen, kvinnliga vid så unga åldrar (21 & 19)  de är även sexiga,  balla och kan leverera tusentals olika looks + att de klär sig som gudinnor och JAG, jag blir SÅ inspirerad!!

Har haft en liten crush på de ett tag nu och var bra tvungen att dela med mig av mina favvo bilder på dem. Helt klart min favorit modeller just nu 🙂

Lite inspo inlägg här medan jag är ute på middag med Phillipes familj.

Puss på er <3

15 reaktioner på “H A D I D S I S T E R S”

 • Miller skriver:

  Du är 10000x så mycket snyggare än dom! 🙂
  P.s

 • CAMILLAESI skriver:

  jag håller med dig. De är så fucking snygga.

  Vad mysigt med middag förresten

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Lotta skriver:

  Bianca,tycker att Du är mycket vackrare o naturligare

 • Ida skriver:

  Håller med dig, har en sån stor girlcrush på dem!!

 • lägg upp skriver:

  Om 10 år e dom nerknarkade o sitter med gamla Kardashians o suger på tummen. Kändisar har också en kropp, sjukdomar o problem. Eller kanske inte på Modette. Nej nu skall jag gå med min nya telefon.

 • hanna skriver:

  Hej finaste Bianca!

  Jag har en fråga till dig angående distansförhållanden..
  Jag själv har varit i ett distansförhållande i lite drygt 6 månader. Och jag tycker det är så fruktansvärt tufft alltså! Jag är en sån person som behöver den fysiska närheten, inte denna längtan och tanke att det finns en kille 3 h (i mitt fall nu) bort. Jag vet att distansen inte är lång, men det är fortfarande en distans. Jag får konstiga tankar i huvudet, att vi ska vänja oss med att vara ifrån varandra. Framförallt att han ska inse att han har det ganska okej utan mig, och sedan vänja sig vid den tanken.

  Tiden mellan vi ses är endast tidsfördriv, jag försöker gå och lägga mig så tidigt som möjligt för att dagarna ska gå snabbare. Har ständigt på mig telefonen för att kunna ha kontakt med honom. Vilket jag såklart vill, men det blir jobbigt. Speciellt då jag har det svårt att ”leva i nuet”, jag ser alltid framåt. Vilket kan vara väldigt stressande.

  Hur klarar och tänker ni på allt detta? Hur är ni säkra på varandra? Jag övertänker mycket och blir lätt osäker. Vilket jag egentligen inte har någon anledning till för min kille är världens finaste, men fortfarande är det något som inte klickar. Och jag blir orolig för hur det ska bli med oss. Kommunikation är viktigt, men det känns som att jag alltid har den här klumpen i magen/orokänslan. Så vill alltid prata om oss, istället för att bara slappna av och lita på honom när han säger att han vill vara med mig.

  I vårt fall så är det inte ”Om 3 år kan vi vara tillammans”, utan min pojkvän har fått flytta i sitt yrke, vilket gör att vi inte vet vart eller när han hamnar nästa gång. Enda sättet för oss att vara tillsammans just ni är ifall jag flyttar till honom. Vilket jag vill till viss del, eller framförallt så vill jag att han ska vilja ha mig hos honom! För jag anser inte detta som ett liv. Vill samtidigt inte ge upp allt mitt, men har börjat känna på senare tid att jag måste göra det jag mår bra av, vilket är att vara med honom. Jag har alltid varit en sån som har tänkt på karriär osv, och jag är bara 21.

  Vad har du för tips? Hur gör ni? Hur slappnar man av i sig själv?

  Jag fullständigt avgudar dig, du är den vackraste och härligaste jag vet. Du verkar vara en fantastiskt omtänksam tjej! Philippe ska vara lyckligt lottad som har dig!

  Ps. Skulle även vilja ha lite fler skönhetsinlägg då du sminkar dig så fint och har så fin hy!!

  Kramar

 • Li skriver:

  Hej! Du tar superfina bilder inomhus på t ex mat. Vad har du för kamera? Använder du blixt inomhus?

  Med vänlig hälsning
  Li

 • kurt skriver:

  Vad du är ytlig. Allt handlar om att handla dyrt o äta dyrt. O sen ta fotomodeller som förebilder. Vanliga tjejer som tex pluggar till undersköterska är förebilder. Du lever inte i verkligheten jag trodde inte du var så barnslig men du är mycket omogen.

  • Håller med skriver:

   Märkligt barnsligt tugg. Världen är inte så gullig, det smäller över allt o folk dör på gatorna. Då hjälper inte en milkshake o fattiga riddare utan svärd.

 • Mona skriver:

  Gillar din blogg och dina fina bilder!! kan jag få lite tips från dig har en dotter som fyller 20 år som jag har svårt att få tips ifrån, nu vet jag att alla är olika men jag skulle vilja ge henne något som gör henne glad, vad skulle du gilla att få i present?
  Hälsningar från Mona

 • Vera skriver:

  Bianca!!! Vill du snälla berätta var din ursnygga jacka som du hade igår på Allsång på Skansen är ifrån? Du är alltid så snygg och en sån inspiration!
  Kram

 • Jag såg en intervju med Gigi Hadid för ett tag sedan. Det var för Vogue tror jag där hon svarar på frågor i en studio. Du kanske har sett den? Hon verkar dessutom vara en väldigt gullig och landad tjej, framgångarna till trots. Håller även med om att de är väldigt vackra och har ett unikt utseende.

 • K skriver:

  Oj. vissa bilder är ju direkt anorektiska, du borde veta bättre…

 • gurra skriver:

  Oj, på vissa bilder ser de direkt anorektiska ut…du borde veta bättre.

 • Hanna skriver:

  Väldigt vad det går upp och ner här i bloggeriet…är det ditt svajiga humör som styr eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *