GIRLS NIGHT <3 

Hej på er! Jag har inte försvunnit, jag har bara hamnat liiiite för mycket i semester livet! Slappat sönder, umgåtts med Phillipe, hängt med vänner, haft egentid osv. Det har gjort att jag dumt nog inte tagit så mycket bilder (mer än på mat) inte sett så jätte fräsch ut varje dag (alltså inget bloggvänligt material) och knappt haft någon inspiration till bloggen + att jag filmat jätte mycket med filmteamet till vår tv serier som kommer ut på kanal5 i höst 🙂 

Sen så har jag ju självklart (dum & lat som jag är) fortfarande inte fixat min dator och den har totalt lagt av nu (därav denna mobilblogg). 

Men iallafall, nog om klagomål!

IGÅR så bjöd min underbara vän Kajsa in på tjejmiddag hemma i hennes vackra lägenhet på Östermalm (ni kanske såg på min Snapchat). Efter den grymma middag som var den bästa på länge, har inte skrattat så mycket på LÄNGE, så drog vi alla till Musikaliska för med drinkar & fest. Jag höll mig till Redbull så drack inte en droppe igår (tackar gudarna för det idag) men hade kul ändå (blev dock lite trött där när klockan slog 02.30). Kul att träffa alla gamla kompisar från förr och se nattlivet, var sjukt länge sen jag var ute i Sthlm… Typ 4 månader senare 🙂 

STORT GRATTIS KAJSA!! Du är snyggast, roligast och bara bäst <3 

Nu ska jag ta tag i mig själv, hoppa in i en dusch, åka in till stan och fixa denna fasansfulla dator, göra lite ärenden och sen åka och köpa mat till våran tomma kyl, förhoppningsvis så städar jag mitt rum idag också 🙂 

PUSS!! 

9 reaktioner på “GIRLS NIGHT <3 ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *