W E E K E N D 

Helgen startades med dagsfest hos bästa Oskar! Allt var så grymt uppstyrt, min gamla bästis Emilio agerade DJ !! 

Solen valde att dyka fram denna helg och vilken lycka man kände direkt! Solen gör verkligen sååå mycket! 

Här med min kära Lisa som jag känt så länge jag kan minnas <3 Temat på klädseln var Bohemian så vi alla var utklädda till hippies 🙂 

Nya kängor ifrån Anine Bing 

Kajsa var taggad och lika snygg som vanligt <3 

Kompisar till Oskar blev istället till ett liveband! Fyfan va grymt det blev när han satte igång och spela trummor! 

Jag hade på mig klänning ifrån Zara – choker ifrån NAKD & MiNilla – skärp ifrån Urban Outfitters – hårband ifrån H&M 

STORT TACK Oskar för grymmaste dagsfesten, jag hade så kul!! Efter festen drog vi ut först till Musikaliska och sedan vidare till Wall 🙂 

Dagen efter vaknade upp med bakfylla ifrån HELVETET!! Jag dricker ju väldigt sällan och käkade varken lunch eller middag så jag blev full snabbt vilket verkligen märkes av dagen efter….! 

Mådde så så dåligt hela söndagen fram tills kvällen då min hunger tog över och jag tvingade hela familjen att åka till 450Gradi här på Lidingö och käka pizza 🙂 

Blev en charkbricka som vi delade på innan, vi på riktigt slängde oss över den haha! 

Jag beställde in min nya favvo pizza, den vita pizzan. Tror den heter Januari Pizzan på deras meny. SÅ GOD!! 

Efter allt pizza ätande så kom de in med en nutella pizza till efterrätt, snacka om att vi var mätta efter detta. Men oj så gott det var. Saknade dock lite jordgubbar till eller något då jag tycker att nutella kan bli lite för heavy för min smak. 
Idag har vi filmat hela dagen, vilket vi gjorde varje dag senaste veckan. Därav min frånvaro här, jag har varit urdålig på att ta bilder, knappt haft någon tid över (och jag orkar inte som mamma sitta upp till 04.00 på nätterna och blogga. Jag är alldeles för trött efter en dag av all filmning. 

Har inte heller haft tid att fixa min dator och den har kraschat helt nu så mobilblogg nu. Men förhoppningsvis så är jag lite ledig någon timma på onsdag och då ska jag fan köpa mig en ny. Orkar inte försöka fixa denna dator längre.

Ska göra en haul nu till min Snapchat med kläder ifrån NAKD så hoppa in på Snapchat så syns vi mer där! 

Puss på er och tack för ert tålamod här <3 

10 reaktioner på “W E E K E N D ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *