SOON ON KANAL5

Klänning Zara // Jeans jacka Acne // Stövlar ifrån Gbg 

Godmorgon bästa ni! Igår var jag en riktig mamma!! Mamma hade en stor tjejmiddag här hemma i trädgården i förrgår som jag ordnade ALLT till, och imorse vaknade vi till KAOS här hemma, både inomhus och utomhus. Mamma drog iväg direkt när hon vaknade för att filma med filmteamet medan jag stannade hemma och RÅSTÄDADE hela långa dagen.

Hade på mig ett förkläde över klännings för att inte smutsa ner den, dammsög, moppade golven, hämtade Theo i skolan, tog Dino på promenader och bara städa städade & städade. Och det enda jag kände var att, herregud jag är ju en mamma haha! Men jag tycker ju dock att sådant är roligt så klagar inte här inte 🙂

Men men, sådär ovan ser alltså mina dagar ut nuförtiden, dessa killar + 3 till följer efter mig varje dag för att spela in så mycket vi kan nu till vårt reality program som börjar sändas nu i Oktober, sååå snart!!!! Är SÅ sjukt spänd på att se det på tv sen, det kommer bli så jäkla roligt! Hur sjukt dock att det känns mer ”vanligt” för mig nuförtiden att ha ett kamera team som följer mig överallt och filmar allt jag gör än när jag har lediga dagar och inte har ett team hack i häl på mig haha.

NU är min paus slut och jag ska hoppa in framför kameran igen hehe.

PUSS <3

2 reaktioner på “SOON ON KANAL5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *