NEW HONOR 8

 Glad torsdag på er!

Kan vi börja med att prata om exakt VAD hände med vädret?!?! Helt plötsligt fick vi en av sommaren varmaste och soligaste vecka, och inga är gladare än oss svenskar som tar vara på minsta solstund som vi kan, älskare <3

Men nog om vädret och vidare till min nya grymma telefon som jag startade idag, alltid lika härlig känsla med ny fräsch telefon!

Ni hittar länk till deras snygga hemsidan HÄR 

 

Jag har valt att denna gång köra på en ny telefon på marknaden, nämligen Huaweis varumärke Honor 8.

Den har otroligt elegant med enkel (exakt som jag gillar det) med hela 15 lager av noggrant slipat glashantverk som ger telefonen ljusreflekterade effekter som gör att denna smartphone verkligen sticker ut! Kan säga att mamma märkte den DIREKT när den låg på köksbordet när hon kom hem 🙂

Inte nog med den snygga designen så har den en otroligt bra kamera med en 12MP kamera med dubbla linser (!!) på baksidan och en 8MP kamera på framsidan. Med en RGP och en monokrom sensor fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer och leverår en skarpare bildkvalitet på alla foton. Och detta kommer ni se nedan då jag jämför 2 av samma bild med min iPhone.

Nu till något jag förälskade mig i, nämligen batteritiden!! Mobilen har ett 3000mAh batteri som gör att enbart 10 minuters laddning räcker till 2 TIMMAR telefonsamtal eller 6 TIMMAR från musikspelaren (!!!!) Alltså hör ni??!! Ni behöver bara ladda mobilen i ynka 10min och få all denna användning utan att den dör, asså jag blir lycklig bara av att höra det haha! Jag som avskyr att behöva ladda mobilen i 1h innan man kan dra iväg och använde den, och att min sedan dör efter ca 40 minuter… :/

Den har även en utmärkt fingeprint med 3D fingeravtryck som ger dig en blixtsnabb kontakt med telefonen och låses upp på endast 0,4 sekunder. Mobilen är alltså väldigt snabb & enkel att jobba med och hoppar snabbt mellan appar etc..

 De första 2 bileran är tagen med Iphone & de andra två är tagna med Honor telefonen. Satt och tittade på bileran flitigt och försökte jämföra så bra som möjligt och kom fram till Honor kameran tar upp ljuset bättre och gör bilden skarpare medan Iphone kameran tar upp ljuset sämre vilket ger ett mer suddigt och oskarpare ljus.

Ska bli kul att testa på denna och leka runt med kameran 🙂

I samarbete med Huawei

1 reaktion på “NEW HONOR 8”

  • Anne skriver:

    Så härligt med en sponsrad telefon! Men var är texten om den exklusiva rabattkoden som erbjuds till alla läsare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *