FOOD AND SNAPS 

När jag är hemma själv så blir det inte roligaste maten kanske. Det blir antingen en enkel sallad eller mackor. Dessa ovan är gjorda på Danskt Rågbröd med mozzarella, salami, buffel mozzarella & tomat på (självklart olivolja & salt) med lite honung vid sidan av 🙂

Förra veckan när Phillipe var här i Sthlm så mötte jag upp han & hans vänner på middag på East. Tempura rolls beställde jag in (som vanligt) och blev lite lite besviken. Ingen gör ju tempura rolls som Thaishouse på Nybrogatan… Men helt okej gött var det ändå 🙂

Men ibland lyxar jag till det när jag är själv hemma, som denna kväll ovan. Här körde jag lite plock som middag toll mig själv. Japp detta är en middag till bara mig haha! Lite chark, lite frukt, popcorn, nötter & några kakor. Gud så mysigt jag hade framför en film helt med mig själv. Älskar sådana kvällar!

Blivit en och en annan Yakiniki ifrån ett ett ställe här på lidingö. Såååå göööött!!

Jag och Phillipe myste till det hemma förra helgen framför en film. Fått en sån sjuk CRAVING på blåbär senaste tiden, mer än popcorn… vad händer med mig?! Men det ska vara sjukt bra för håret så lika bra att trycka i sig en skål varje dag 🙂

Jag och Phillipe älskar mat, det har vi fattat nu va?! Vi hade en datenight på Nybrogatan 38 för några dagar sedan. Otroligt mysigt ställe mitt i stan med bra men liiiite för komplicerad meny.

För er som gillar kött & fisk så har ni hittat rätt! Jag höll mig till klassiska köttbullar & det blev ett väldigt bra val för oj va gott det var! Slickade tallriken riktigt ren. Och en creme brulée kan aldrig bli fel!

Dagen efter drog vi tillbaka till Nybrogatan 38 för deras frukost. HIT måste ni gå för frukost, så sjukt mycket gott på menyn och jag blev så så nöjd. Hade dock önskat pannkakor eller toast på menyn, man vill ju lyxa till det lite om man ändå ska äta frukost ute liksom.

Har bjudit familjen på fika här hemma. Tog det vi hade hemma men det blev mysigt och smaskigt ändå.

Vi har hittat en ny Thai favorit här på Lidingö, nämligen Ekothai vid Lidingö Centrum. Det är en foodtruck som gör världens godaste Thai!!!! Käkar där minst 5 gånger på 10 dagar haha! Min favvo är deras röda curry med kyckling 🙂

Jag och mamma hade en mysig lunch för ett tag sedan på Espresso (också ett stenkast ifrån Lidingö Centeum) där vi båda beställde in en hälsosallad.


Biokväll har skett och då trycker jag i mig popcorn. INGEN bio utan popcorn, går bara inte 🙂

Äggmackor i lass har serverats på löpande band denna sommar 🙂

Likaså avokado & keso mackor 🙂 Mackor är fan livet!!

Vi har njutit av vår fina utsikt och hade delikata middagar uppe på altanen. Här lagade Phillipe sin nya men mycket berömda kyckling rätt. Kan vara min nya favorit rätt!!! Ska försöka ge er recept mycket snart. Vet att ni är många som frågat.

Tog en lunch i sommarsolen med vänner för ett tag sedan på ett av mina favvo lunchställe, nämligen Creme på Nybrogatan. Allt detta gott delade jag med Benjamin, slank ner fort kan jag liva <3

Det har gosats med både Dino så som bröder. Vad vore jag utan mina killar <3

Favvo italianienaren i stan som vi alltid besöker när vi är sådär extremt hungriga, Den Gamle & Havet på Tulegatan, så värt ett besök mina vänner! Rekommenderar alla deras förrätter (haha) och deras vongole!! Ååå blir sugen vara jag tänker på det!! Servicen är familjer & super trevlig och lokalen urmysigt 🙂

Vi besökte Paulo Robertos nya italienska krog uppe i Åhléns City första gången denna sommar. Vår kusin Aldo står i köket också vilket är kul. Kanske inte bästa Italienaren i stan men ändå okej liksom.

Och sist men inte minst så har jag lagat oändligt många sallader med frukt i. Typ det fräschast jag vet och jag tycker det är SÅ SÅ gott <3 

Godmorgon och glad fredag på er fina läsare! Jag har precis väckt Theo, gett honom mat & lämnat honom i skolan, älskar den lilla grodan så sjukt mycket <3

Nu sitter jag i köket och äter min egen frukost och bloggar samt kollar mail. Nu när folk har kommit tillbaka ifrån sina semestrar så rent ut sagt bombas min mail hehe, får nästan panik när jag ser så många mail att läsa av och svara. Typ som min telefon som har över 81 missade sms…. får panik över att ens öppna det. Någon som känner igen sig??

Ska strax börja packa inför PALMA som jag åker till redan imorgon med Phillipe <3 Bokade igår eftersom att vi alltid är sjukt sent ut men oj oj vad najs det ska bli med klarblå himmel, solklar sol, 31 grader varje dag, få umgås bara han & jag samt träffa pappa en del och äta på han FANTASTISKA restaurang LaPerla igen!!!! Som jag längtat!!

Efter packningen ska jag dra in till stan för ett roligt möte med ett gäng andra bloggar… 😉 Sedan alternativt köpa en ny dator då min inte verkar vilja fixa sig. Senare i eftermiddag kommer Phillipe hit och då ska vi till vår grymma kompis Jacob som är med i gruppen Nause release fest för deras nya singel som släpps IDAG!

Skulle egentligen gått till Guldknappen som är ikväll men känner att Jacobs release fest är på tok för viktig för att missa <3

Hörs senare med bilder ifrån våran tjejmiddag vi hade här i tisdags, så håll utkik här under dagen!

PUSS <3

1 reaktion på “FOOD AND SNAPS ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *