B A G – A L L

Jag har nästan packad klart, hann inte riktigt klart då jag var tvungen att åka in till stan. MEN vet att ni är många som frågar om en packnings tips då vi alla packar olika, vissa bättre och vissa sämre hehe. Jag själv skulle kalla mig för en utomordentlig packare haha!

Nej men jag är sjukt organiserad, packar endast outfits och har en lista som jag bockar av samt att min resväska är E X T R E M T organiserat packa vilket får mig att känna mig väldigt lugn. Får panik om min resväska är nerslängd med kläder, det går liksom inte hem hos mig.

Just DÄRFÖR vill jag tips er som mina absolut FAVVO tygpåsar ifrån Bag-All.com De är inte bara sjukt snygga att packa ner mina bikinisår, skor, smink,smycken, laddare etc… utan det är ju även sjukt praktiska att de just har bilder på sig med det du har inuti. Vilket gör att allt blir så otroligt enkelt när du packar upp eller vill hitta något snabbt.

Min favvo påse är nog ”WASH ME” påsen där du slänger din smutstvätt så när du sedan kommer hem efter semestern bara kan tömma den rätt ner i korgen i tvättstugan, super smidigt och gör hela ”packa upp” situation även den mycket mycket enklare!

Dessutom är detta väldigt miljövänligt då återanvänder alla dessa om och om igen, ni hittar allt på hemsidan HÄR 

Grundaren & ägaren till denna grymma produkt som säljs som smör i USA är ingen mindre än min mammas bästa vän Jennifer. Förra året så snodde tillochmed H&M hennes ide och skapade sina egna tygpåsar som dessa ovan men det var såklart mycket mycket fulare ( i min åsikt).

Så där har ni mitt absolut bästa packningstips!!

Puss <3

3 reaktioner på “B A G – A L L”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *