GIRLS NIGHT AT OUR PLACE

 

Som jag kämpade för att göra våran trädgård så fin som möjligt, men oj så stolt jag blev! Ett fint uppdukat bord gör ju så så mycket!

Lite fördrink i form av rose i champagne glas

Bortskämda var ordet när kocken Egil ställde fram sin buffé. Satan vad trevligt det är med 2 proffs kockar som gör magi i ens eget kök, att inte behöva tänka på just det är ju otroligt skönt när man ställer till med fest.

Allt var otroligt gott och det verkade gå hem till 100% bland även våra 20 gäster 🙂

In och följ Egil på Instagram @egilskok för mer mat inspiration, för får man någonsin nog av matkonton?!?! Näe tror inte det va 🙂

Tänk om ens trädgård kunde se ut som ovan hela tiden!! Dessutom sken solen som aldrig förr och värmen la sig som en filt över oss, åh ska ställa till med festmiddagar oftare!

Mina fina underbara tjejer <3 Herregud vad dessa 4 har stöttar & funnits där för mig när jag har jobbiga perioder!

Mammas fina vänner <3

Mumsmums på en tallrik <3

<3

En till bild bara för att jag älskar dem <3

Goodiebags till varje gäst fyllda med härliga läckerheter

Jag och mamma höll ett väldigt ostelt tal, som alltid haha!

Jag hade på mig en enkel och mysig outfit. Klänning ifrån Zara & kofta ifrån mammas butik Provrummet i Mood Gallerian <3

<3

Ja som ni ser så hade vi en ovanligt festlig, mysig men framför allt rolig tisdag, varför inte festa till det på vardagen. Tackar Egil enormt mycket för den grymma buffen, ska försöka ställa till med en till middag men endast för mina vänner innan sommarvärmen är över och man inte kan njuta av kvällar ute i trädgården längre.

 Kvällen slutade för mig ganska tidigt då jag var helt slut av all fix och städning som pågick hela dagen lång så gick och la runt 01.00 medan mamma och hennes vänner satt kvar ett bra tag till.

Jag överraskade mamma också med världens roligaste suprise i form av en STRIPPA haha!! FYFAN vad roligt det var, bästa ever haha!! Och allt detta kommer ni få se i våran reality show som börjar sändas på Kanal5 början av Oktober, LÄNGTAR!!

PUSS <3

3 reaktioner på “GIRLS NIGHT AT OUR PLACE”

  • Veronic skriver:

    Hej Bianca. Följer din blogg varje dag men brukar inte kommentera. Men nu så 🙂 behöver din hjälp. Jag och men flickvän brukar ordna Girlsnight för våra vänner 2 gånger om året. Vi försöker alltid hitta något extra och få till lyxkänslan. I oktober har vi nästa Girlsnight som skall vara lite speciell. Jag vill så gärna ha goodiebags till alla tjejer ca 12 st. Men dt blir rätt så mycket pengar. Fick syn på att ni hade goodiebags, vad hade ni i? Behöver tips. Ni kanske blev sponsrade vilket jag inte kan bli såklart. Men kanske kan få tips på innehåll. 🙂 tusen tack för en inspirerande blogg, älskar ditt ärliga sätt att skriva på. Kram Veronica

  • Tommy skriver:

    Tips som alternativ till manlig strippa: boka avklädd uppassare till tjejmiddagen/förfesten. Blogg med mer info: http://slaventommy.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *