PODGÄST

 

Kanske tidigaste morgon inlägget någonsin här men sitter just nu på Arlanda och ska alldeles strax boarda planet till mitt underbara PALMA och äntligen få lite sol & bad, hänga med pappa, få ensamtid med Phillipe & äta sönder på pappas restaurang.

Men nog om mitt skryt hehe, denna vecka gästar jag den fantastiskt grymma podden Ångestpodden, en podd jag själv lyssnar på faktisk så extra roligt att få nu vara gäst och prata med tjejerna själva 🙂

Vi pratar om allt mellan att växa upp bland folks kritiska och fördomsfulla ögon, om att ta sig ut ätstörningar, min relation till ångest & om drömmer jag gett upp.

Jag tycker definitivt ni bör gå in och lyssna på denna podd för det blev ett väldigt bra och även roligt avsnitt och jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa några av er där ute med mina små tips för att överkomma demonerna i ert huvud till er som har det svårt med någon form av ätstörning eller dåligt beteende som ni vill bli av med, och självklart är jag totalt ärlig med min egen situation när det kommer till just min Bulimi jag haft.

Avsnittet hittar ni i vanliga Podcast appen eller i Itunes 🙂

Puss på er fina ni <3

1 reaktion på “PODGÄST”

  • Malin skriver:

    Inte lyssnat än.. Men snälla – Ge inte upp dina drömmar ang sången. Du kanske behöver ’vila’ några år, men släpp det inte!
    Alla är inte ’less’ på er familj!! 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *