DON’T SUN AND NOT DRINK!!


Godmorgon på er! Första dagen i Palma avklarad och den kunde inte gå mer fel haha! 

Vi landade tidigt här igår och gick ut och la oss på solstolarna på vårt hotel direkt! Låg där till 18.00 på kvällen och dumt nog glömde jag helt att dricka vatten på hela dagen. 

Så när vi sedan kom upp på hotellet för att göra oss i ordning för att åka in till stan och äta på pappas restaurang så föll jag ihop helt! Mådde så illa att jag knappt kunde prata eller öppna ögonen på hela kvällen. 

Det slutade med att jag låg säng liggandes till sent inatt & spydde ett antal gånger! Stackars Phillipe fick ta hand om mig (tack älskling för ditt tålamod) och beställa upp Room service på hotellet istället för att hans efterlängtade pasta hos pappa. 

Men som TUR är vaknade jag upp idag och mår prima ballerina. Vi har precis ätit frukost på hotellet så nu ska vi åka till Nasal Beach och möta pappa & Åsa och sola, DRICKA MÄNGDER MED VATTEN haha och bara njuta av semestern 🙂 

Visar er mer bilder senare men prioriterar att hänga med pappa idag, har ju inte träffar honom sedan Let’s Dance så saknat ihjäl mig av honom <3 

PUSS!! 

7 reaktioner på “DON’T SUN AND NOT DRINK!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *