LUNCH WITH A VIEW

 

First lunch at the hotel by the pool 

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan 07.00 dock, just för att hinna redigera bilder, blogga, svara mail och etc. Vill ju få resten av dagen ”ledigt” till att kunna umgås med Phillipe & familjen så jag inte måste åka till hotellet och blogga. Som bloggare har man ju aldrig riktigt semester ni vet 🙂

Första dagen vi kom hit ( i lördags) så slängde vi av oss väskorna direkt när vi checkat in på rummet och drog vår bleka arslen ner till poolen där vi avnjöt varsin lunch i solen med vackraste utsikten, sjukt hungriga var vi efter en tidig flygtur ifrån Stockholm.

Phillipe var supernöjd med hans Club Sandwich och jag likaså med min grekiska sallad, lite tråkigt kanske att alltid äta sallad men det är verkligen det enda jag blir sugen på när det är såhär varmt, speciellt på dagarna. På kvällarna är det en helt annan femma, då kommer hungern fram och det enda jag vill ha är onyttig mat.

Det kommer upp mer bilder under dagen men tänkte att jag blandar de i olika inlägg så 🙂

Nu ska jag snart väcka Phillipe så ska vi dra ner till gymmet innan frukosten (om vi orkar) sedan blir det ännu en hel dag med pappsen <3

PUSS <3

8 reaktioner på “LUNCH WITH A VIEW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *