DINNER IN ANDRATX

 

Igårkväll så var LaPerla stängd (vilket det alltid är på söndagar) vilket betydde en hel dag med familjen <3 Vi hängde på stranden på dagen (ni får bilder ifrån det senare) och på kvällen drog vi till en av mina favorit hamnar här på Mallorca, nämligen underbart vackra Andratx. Ligger en liten bit utanför Palma och är mest känt för sina fisk restauranger, hörde att Brand & Angelina precis köpt en fet villa där också, bara en sådan sak haha 🙂

<3

Det är så härligt att promenera längs hamnen, kolla in allt folk (ni vet att jag älskar att glo haha) gå förbi alla restauranger och bli mer hungrig för varje steg du tar, gå in i någon av butikerna som finns längs gatorna & bara andas in semestern och vad vackra Palma har att erbjuda.

Jag och fina pappa <3 Mycket frågar på Instagram (@biancaingrosso) om vart min klänning kom ifrån och självklart kommer den ifrån min favvo sajt Nakd.com . Jag har fått äran att ha min helt egen sida på Nakd.com där ni hittar alla mina plagg jag någonsin använt eller äger ifrån Nakd. Så gillar ni min stil bör ni definitivt bege er till min sajt NU där ni även hittar klänningen ovan 🙂 Länk igen har ni HÄR 

Hungriga och raska ben till restaurangen

Denna gång blev det ingen fisk för oss (lyckos mig för jag äter ju inte fisk hehe) utan nämligen en av pappas nya favoriter Sumailla. En riktigt god asian fusion ställe med en smakrik blandning av härlig förrätter, sushi & kött etc.

Tempura & miso soppa till förrätt, sååå gött!!

Med min kärlek <3

Denna vackra utsikt ifrån restaurangen var ju inte direkt något att klaga på <3 Förstår INTE folk som åker till ofräscha Magaluf en HEL VECKA och missar alla vackra ställen som denna ö har att erbjuda….!!!

Vi beställde även in Tempura Rolls att dela på (min absoluta favorit) och dessa var riktigt goda, faktiskt en av de bästa jag ätit. Inget slår Thaihouse på Nybrogatan i Sthlm men dessa var riktigt riktigt nära <3

Pappa & Åsa tog deras berömda selfies såklart <3 Haha nej men det är så underbart att se deras otroliga kärlek till varandra! De har verkligen hittat rätt och är utan tvekan ” meant to be” <3

Anton & Phillipe var de enda som orkade köttet när det kom in, vi andra var riktigt mätta efter våra förrätter.

Familjefoto <3 Saknar dock Lina, Oliver & Benjamin här 🙁 Får bli nästa sommar!

Glad tjej med mat i magen begav vi oss till Cappuccino för drink & dessert. Solglasögon ifrån Rayban för er som undrar 🙂

Jag tog in min favvo drink Strawberry Daiquiri (utan alkohol i) och vi alla delade på deras utsökta banoffie. Cappuccino är ett av Spaniens absolut mest välkända cafer med både frukost, lunch & middags sittning. Mest känd för sina drinkar & smårätter. Jag kan absolut rekommendera att gå hit för en drink, lite desserter & ett frukost besök, men hit rekommenderar jag INTE för en utsökt mat upplevelse. Det är alldeles för dyra priser för relativt dåliga maträtter. Så låt er inte luras av alla fullsatta Cappuccino ställen 🙂

Vet inte hur många bilder jag tog på hamnen haha. Tyvärr glömde jag min kamera på hotellet dum som jag är men jag tycker ju att telefon kameran funkar utmärkt oftast!

Kvällen slutade dock inte i Andratx hehe… Så hungriga som vi alltid är så var vi inte helt helt proppmätta än för att tacka för kvällen och åka tillbaka till våra sängar, nej nej….

Så vi åkte till en annan båthamn nämligen Puerto Portals (där pappa bor) och delade på en familjepizza, och det blev ett peeeerfekt avslut på kvällen!! De bästa kvällarna är ju oftast de som alltid avlutas med en slize pizza eller två haha!

Kan väl summera att gårdagens kväll var en sådan perfekt semesterkväll med fokus på mat och mycket skratt & långa samtal. Som jag älskar att pappa här på min favvo ö så man tusen anledningar att åka hit <3

Glöm inte följa mig på Instagram @biancaingrosso & Snapchat @biancaingrosso1 för att se mer bilder och uppdateringar <3

4 reaktioner på “DINNER IN ANDRATX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *