GRAN MELIA

 

Our beautiful hotel views 

Här ovan ser ni lite bättre bilder ifrån poolområdet här på vårt hotel, så soft och avslappnat! Vi bor ju som sagt på Gran Melia i Illetas, men jag tänkte berätta lite mer utförligt om hotellet innan vi åker hem för att ge mer min fullt ärliga uppfattning om dessa dagar då vi ska bor här för att tipsa er om detta är något jag absolut kan rekommendera 🙂 Hittills är vi jätte nöjda så tror nog att det blir några härliga skryt ord om detta vackra 5 stjärniga hotel.

Iallfall, tog lite bilder igår med kameran ifrån där vi låg och solade igår efter lunchen på stranden. Som ni ser så ligger hotellet precis vid vattnet, vilket såklart alltid uppskattas när man är på solsemester tycker jag. Eftersom att detta är hotel endast till för vuxna (alltså inga barn tillåtna här) så är det en väldigt lugn och harmonisk stämning här med endast havets vågor & lounge musik ur högtalarna som hörs, perfekt för en par resa som jag och Phillipe gör nu.

Det går både att välja mellan att svalka sig i 2 olika pooler, en som ni ser ovan med klor i  och en några meter bort med saltvatten i, men den kom inte med på bild (visar allt bättre sen), samt en privat strand. Eller så kan man gå ner en trappa till havet och svalka sig där, vi har gjort båda såklart 🙂

Det finns även en grym restaurang med lunch/middags meny (som ni såg tidigare idag), en bar som gör grymma drinkar som serveras både till solstolar så som vid sittande bort, en glass-bar & en lyxig shoppingbutik här vid poolområdet.

Ja kan väl säga att vi trivs otroligt bra här och tycker att jag Philllipe förtjänade att skämma bort oss själva eftersom att detta faktiskt är vår första ensamma semester tillsammans, förutom det faktum att vi umgås med pappa lite då och då eftersom att han bor här 🙂

Puss <3

2 reaktioner på “GRAN MELIA”

  • ISA skriver:

    åh, behöver sån där miljö i mitt liv just nu <3

  • Carina skriver:

    Doften ni känner när ni går in i entrén säljer dom i sitt SPA på hotellet. Älskar den och hotellet. Kolla buffén ordentligt. Paellan var riktigt dålig när vi bodde där en gång. Men dom bytte ut den direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *