LAST DAY

Tagit en del bilder med härliga gäster på La Perla <3

Tagit en drink vid poolen och blivit kär i Pina Colada, varför har jag inte smakat det tidigare? Så gott!!

Hängt vid en av mina favvo beacher här i Palma, nämligen Nassau Beach. Det är en jätte fin beach med stora fina solstolar, grym restaurang bredvid som serverar till solstolarna as well. Maten där är fantastiskt så kan definitivt rekommendera det, en solstol kostar endast 10€.

Och lite mer poolhäng på vårt hotel! 

Godmorgon! Vaknar upp exalterad över dagen för idag är det våran sista dag här så ska suga i mig all sol, bad, värme och god mat jag kan, men samtidigt är jag lite ledsen för att det är just sista dagen, vill inte hem tillbaka till kalla sverige haha!

Saknar ju dock familjen hemma och lilla Dino men hade inte tackat nej till att flyga över allihopa hit och ha en till fantastisk vecka här <3

Får också alltid lite ångest över att åka ifrån pappa eftersom jag vet att det kommer gå någon/några månader innan vi ses igen 🙁 Får boka en weekend tillbaka hit snart! Enda problemet är att snart börjar jag pendla till London då Phillipe börjar skola snart igen så då prioriterar jag ju det, men får försöka trycka in någon resa hit ändå!

Idag ska dagen spenderas på Puro Beach, mitt absoluta favvo ställe på ön så vi sparade det bästa till sist hehe.

Nu ska jag väcka Phillipe, packa beach väskan och dra mig mot PURO <3

9 reaktioner på “LAST DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *