HEADING HOME :-(

 

God dag på er! Sitter just nu på flygplatsen och ska strax boarda planet. Får lika stark ångest varenda gång jag lämnar Palma för att flyga tillbaka till Stockholm. Dels för att detta verkligen känns som mitt andra hem, att åka ifrån pappa, att komma hem till ett kallt Sverige & vara utan pappas mat såklart haha!

Däremot så smsade mamma mig nyss och skrev att hon skulle hit mycket snart så kanske åker med henne hehe, måste börja bli bättre på att åka hit ju. Tar ju inte alls lång tid och så mycket som jag älskar Palma så fattar jag inte varför jag inte tagit mer lång weekends hit..?!

Iallfall, märkte att jag glömt mitt simkort med ALLA bilder ifrån resan på!!! Hur jävla (förlåt mitt ordspråk) får man bli egentligen?! Som tur är har jag några bilder kvar som jag kan visa er här kommande dagarna, började tillochmed gråta haha! Men förhoppningsvis går det att skicka med expresspost eller så får någon av pappas kompisar flyga ner med det.

Jag har iallafall haft en av mina bättre semestrar denna vecka och känner sådant lunch och harmoni i kroppen efter denna vecka. Gud vad jag har njutit, som en prinsessa verkligen <3

Om ni är sugna så kan jag sammanfatta lite bilder i ett typ ”Mina Palma Tips” om ni vill? Hojta till i kommentarsfältet om det skulle vara något.

Nu börjar flygrädslan kicka in så måste stänga ner datorn nu, PUSS <3

21 reaktioner på “HEADING HOME :-(”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *