BOHEMIAN STYLE

Top BikBok // Skirt from a store in Nerja // Bag Balenciaga // Sunglasses Chimieyewear // Bracelet MarcJacobs // Shoes from a store in Nerja

Godmorgon!

Ursäktar min frånvaro här ifrån bloggen,  men dagarna när vi kom hem ifrån Palma var min och Phillipes sista dagar ihop på 1 hel månad, så jag ville verkligen fokusera på honom och inte sitta fastklistrad vid datorn, hoppas ni förstår! Jag behövde verkligen de dagarna med bara honom då jag nästan får lite panik nu över att vara ifrån honom i hela 4 veckor nu 🙁 Han drar tillbaka till London nu i veckan nämligen. Först i Oktober åker jag dit och hälsar på, kommer sakna ihjäl mig!

Och i måndags började vi filma igen för vår reality show och DÅ har man verkligen inte tid över, herregud vad full rulle det är när man filmar för tv kan jag lova!

Och just NU är vi iväg i Sverige nämligen på ULLARED (HAHA!) och filmar! Jag mamma & mormor är nämligen iväg på en spa resa egentligen som vi ska åka till idag men hade vägarna förbi Ullared så vi var bara tvungna att kolla vad alla pratar om. Kan väl säga att det fanns en HEL DEL att fynda vilket är as bra. Men jag förstår absolut inte hysterin med att man vill vara här i dagar och shoppa?!

Det är ju ingen inspirerande butik direkt, så som Ikea som inreder allt så det passar ihop, därav blir man inspirerad och vill gärna stanna kvar och gärna köpa med sig allt hehe. Men här på Ullared så är det som att komma till ett STORT lager och man blir ju inte direkt inspirerad att köpa på sig saker.

Däremot förstår jag absolut med alla de som kanske inte har ekonomin och gärna sparar in pengar på att komma hit och fynda. Mamma fyndade tillexempel joggingbyxor till Theo för 59 kronor som är extremt billigt och funkar perfekt till skolan!

Jag fyndade godis, 2 paket blåbär & galjar haha!

 

14 reaktioner på “BOHEMIAN STYLE”

 • CAMILLAESI skriver:

  kjolen är så fin omg

 • Sofia skriver:

  Ullared är ingenting du behöver förstå dig på. Vissa gillar det, och andra inte. Jag älskar det 🙂

 • Clara skriver:

  Hej, såg ett par jeans som du hade på dig på din mystory!! vart e dem ifrån?? så jäkla snygga

 • Erica skriver:

  Vad använder du egentligen för magisk ögonskugga och highlighter? ursnyggt! Gärna ett inlägg om dina nuvarande sminkfavoriter. Kram på dig snygging!

 • bath skriver:

  Tur att det finns plånböcker för alla kategorier som vill och kan handla. Gekås är räddningen för många som känner att inte lönen räcker till att shoppa loss i andra butiker.

  • Annika skriver:

   He,he,fast det blir väl inte så mkt billigare ändå eftersom man köper en massa grejer som man inte hade tänkt,för att ”det är så billigt” 🙂

 • Sanna skriver:

  Bianca!!! DINA JEANS du hade på dig idag på snapen är bara såååå snygga! Är dem från zara? Hittade samma fast i en mörk tvätt.. Är den ljusa slut på hemsidan då om du orkar kolla, om det är den?? Du skulle vara bäst om du svarade, vill verkligen ha dem!!! Kraaaam

 • Lotta skriver:

  Såg er på Gekås i går

 • Irene skriver:

  Ja undra om det är nåt att dra till ?

 • Sofia skriver:

  ”Hysterin” med Ullared beror ju på att det är så billigt där och för att folk har sett det på tv och måste dit, sen visar ju tv upp en ganska felaktig bild av vilka människor där är. De hittar ju de lite mer ”udda” typerna för att det ska bli ”bra” tv.

  Ullared är absolut billigt, men det är ju inte riktigt för människor som vill spara in på pengar rent generellt… eller tanken är ju fin. Men Ullared är ju så exponerat och utbrett idag med allt man kan göra i dess närhet (campa, bada, minigolf, äventyr osv) att de flesta som besöker Ullared gör det ju det till en utflykt. Kör flera mil, bor över, hittar på andra saker i närheten osv. Vilket kostar och inte är något för den sparsamma. Plus att man tycker allt i Ullared är billigt så man köper på sig en massa saker man inte behöver, precis som på IKEA. Vill man spara in på ekonomin på riktigt är det nog smartare att åka till närmsta Rusta eller Ö&B, om man inte bor intill Ullared förstås. 😉

 • Mia skriver:

  Har varit där en gång och jag gillade det inte heller. Alla dessa människor som trängs, man kommer ingenstans får stå och vänta inne i affären för att 15 kundvagnar ska köra förbi dig gå en meter sen stanna igen hur kan det vara roligt? Alltså jag fattar verkligen inte vad det är för människor som frivilligt åker till detta galna ställe.

 • Bath skriver:

  Hur dumt får man uttrycka sig. Respektera var och ens val hur och var man handlar.

 • bath skriver:

  Tycker du låter oförskämd . Ifrågasätt inte andras människors val av hur man vill och kan handla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *