SPA HOTEL AT ITS BEST

 

I Tisdags drog vi till Bromma flygplats för att ta oss till Halland, första stoppet blev som ni vet nu Ullared. Där tog jag tyvärr inga bilder men ni får ju se allt detta i vårt program senare i höst 🙂

Jag hade på mig jeans ifrån Zara // T-shirt Topshop // Kappa Zara // Sneakers H&M 

Och vår vackra utsikt ifrån planet över vårt vackra land Sverige gick ju inte att missa. Mamma som alltid somnar direkt när vi satt oss på planet tillochmed INNAN planet lyfter haha missar alltid dessa vackra vyer.

För att vara exakt så åkte vi över Järfälla här 🙂

Efter någon timmas bilresa ifrån Ullared så vi kom äntligen fram till underbara Hotell Strandbaden Falkenberg!

Bilder lånade ifrån Google!

Vi checkade in till vårt F A N T A S T I S K A rum!! Det var verkligen så så fint <3

Vi blev även bortskämda med ett fruktfat & champagne samt en fina ord ifrån hotell personalen, lyx <3

Dino var lika nöjd som jag & mamma.

Men en underbart vacker balkong med en otroligt harmonisk utsikt som jag på riktigt blev avslappnad och lugn av! Fick lite Malibu feeling över detta hotell & just utsikten.

Hungriga som vi var (hela teamet) gick vi ner till restaurangen som ni ser ovan var SÅ snyggt inrett!!

De serverades en gudomligt god buffé som vi glufsade i oss <3 Att äta mat när man är extremt hungrig kan vara det bästa som finns!

Asså på riktigt, inredningen på detta hotell var 5 av 5 stjärnor!! Jag älskar den mysiga hemtrevliga känslan, så avslappnat och ger ett väldigt familjärt och avspänd stämning <3

Bild lånad ifrån Google

MUMS!

Utsikten ifrån restaurangens uteserveringen var inte heller tråkig den 🙂 

Godkväll till er nattugglor där ute! Jag blir ju som mest produktiv på kvällarna så bestämde mig för att sätta mig i soffan och redigerar bilder ifrån mina senaste dagar i Falkenberg samtidigt som mamma & Sofia sitter i köket och spelar in sitt nya podcast avsnitt som släpps på söndag 🙂 Enda stunden då alla måste vara tysta här hemma så då funkar det utmärkt att slänga in lite jobb tid!

Iallfall! Jag har haft G R Y M M A 2 dagar på mitt nya favvo hotell i Sverige, nämligen Hotell Strandbaden Falkenberg <3 Jag är så sjukt imponerad av detta pampiga hotell som gav mig gåshud på riktigt!! Inte bara inredningen som var otroligt hemtrevlig & lyxig men också musiken, ur högtalarna spelades det nämligen äldre film/musikal musik som jag ÄLSKAR & som gav ett mycket pampigt, ballt & vackert intryck. Kändes nästan som om vi backade tider ett par decennium.

Det är ett av de finaste hotellen på västkusten med en strand som räcker sig längs med kusten 🙂 Kan vara den skönaste sanden jag satt min fötter i, galet mjukt och varmt!!

Ja som ni märker så kan jag rekommendera detta spa & konferens hotell otroligt otroligt mycket!! Mer bilder kommer imorgon 🙂

Nu ska jag packa upp och gå och lägga mig.

PUSS <3

7 reaktioner på “SPA HOTEL AT ITS BEST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *