PURO BEACH LOOK

Skirt MiNilla // Top BikBok // Hat Nk // Shoes from a store in Spain // Bag from the same store in Spain // Sunglasses RayBan 

Min favvo look på PuroBeach förra veckan, eller exakt 1 vecka sedan. Ta mig tillbaka S N Ä L L A !!! Jag är helt kääär i denna kjol som kommer få följa med mig på varenda resa framöver!! Tack gode gud för att mamma har en klädbutik här i Sthlm <3 Jag har mer bilder ifrån Puro men de ligger på mitt minneskort som jag glömde i Palma MEN som flugits hit nu äntligen till Sthlm.

Idag skulle jag egentligen åkt till Danmark med ett gäng bloggare för att springa ett lopp med Adidas men blev Göteborg istället denna helg för att filma inför att filma det sista inför vårt program OCH få pussa lite extra på min älskling innan han drar iväg till London nästa vecka <3

Hörs senare med mer bilder ifrån våran spatrip.

PUSS <3

 

6 reaktioner på “PURO BEACH LOOK”

 • Kerry skriver:

  Ååh, du är så vacker! Hoppas verkligen du kan se det <3 Du passar görbra i off-shoulder plagg; du har så fina nyckelben och axlar som verkligen förtjänar att synas så mycket som möjligt :* <3 Älskar din blogg!

 • Bella skriver:

  Så sjukt vacker! 😀

 • Linda skriver:

  Så fin! Älskar kjolen!

 • Joswfin skriver:

  Du har säkert svarat på detta innan men du har så sjukt fina bilder. Vilken kamera har du och redigerar du bilderna något i efterhand eller blir det så fint ljus och skärpa av kameran? 🙂 kram

 • sonia skriver:

  kan dy skriva en guide om hur du gick ner i vikt?
  hur såg en vanlig dag ut?
  hur lång tid tog du?
  och hur mycket gick du ner i vikt på den tiden?

  ttaaack , du är en stor inpiration

 • Annie skriver:

  Kjolen verkar vara slut på Minilla? Vad är det för märke på kjolen då jag gärna skulle vilja ha en likadan 🙂
  Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *