GOTHENBURG

Favorite lunch spot in Gothenburg 

Glad söndag på er! Jag är som ni vet i Göteborg nu för sista dagar med Phillipe innan han drar till London på onsdag 🙁 Såg nu att jag har lite bilder över sedan förra gången jag var här, min dator funkade ju inte då så kunde inte föra över dessa bilder ifrån min system kamera, MEN nu har jag köpt en sprillans ny och bättre dator så nu har jag helt plötsligt massvis med bilder som jag inte visat er.

Först ut är en lunch på Da Matteo som ligger mitt i stan. Jag har skrivit om det förut just för att vi nästan alltid går dit för lunch när jag är här. Det finns ju bara ett få antal lunch restauranger här i Göteborg vilket är väldigt synd, och ännu färre sallads ställen finns det här i jämförelse med Sthlm som kryllar av massa olika lunch ställen.

Idag regnar det här så vet inte riktigt vad planen blir, vi har precis kommit hem efter en frukost på ett cafe och nu blir det nog bara chill & lunch hemma och sedan kanske en snabbis in till stan innan jag åker hem senare ikväll 🙁

Har nämligen en stor plåtning imorgon samt tv-inpspelning som jag måste upp tidigt till.

Hörs senare, puss <3

 

 

3 reaktioner på “GOTHENBURG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *