FROM MY PHONE – KRISTALLEN

Jag & mamma gjorde oss i ordning hemma tillsammans, som alltid när vi går på event ihop 🙂

Mamma blev tillpiffad av Jessica medan jag i vanlig ordning fixade mig själv (blir alltid som mest nöjdast då) med hög musik i mitt badrum, drömmen!

Vi anlände till Kristallen och röda mattan redo för fotografering & intervjuer. Ni kan se de på både Youtube (kändistv) & Expressentv, de var de jag mindes att vi gjorde intervjuer med om jag minns rätt?!

Världens härligaste Jessica & mammsen <3

Vi alla ( vi var lite över 2000 pers i lokalen ) satte oss ned för att börja våran tre rätters middag. Denna förrätt var väl lite av en mindre varmrätt men det var verkligen så så gott!!

Jag hade dessa vackra & roliga personer vid sidan av mig kring mitt grymma bord, inga mindre än Morgan Alling & Ann Wilson <3

Knäppte av några bilder på mig själv också hehe

Sedan drog showen igång med Kristine Meltzer & Carina Berg som programledare. Tyvärr pratades det så mycket kring varje bord så man hörde knappt vad de sa under hela programmets gång :/

Som jag sa – bästa bordet!!

Jag var ju där med Tv4 och Let´s Dance och eftersom att det är många inbjudna & inte alla får plats vid samma bord så kan man hamna lite var som, men jag blev så överraskad när jag såg vilket bord jag fick sitta med! Jag var nog den enda deltagaren som satt vid detta bord, och inte nog med det, vi satt precis framför scenen också 🙂

Både Daniel & Jessica, Morgan Alling, Ann Wilson & tre producenter ifrån Let´s Dance 🙂 Kunde inte bett om ett bättre bord!

En selfie som vanligt 🙂

Världens bästa tjejer <3 Gud vad jag har saknat Sara sedan Let´s Dance!! Hon var vår stylist under hela programmet och vi hängde ju inprincip varenda dag och kom varann väldigt nära!

Vi är EXTREMT lika, nästan identiska! Inte med vårt utseende då utan våra personligheter, vi tycker exakt lika om typ ALLT, vi har gått igenom nästan identiska saker i livet, har samma humor & bara funkar sjukt bra ihop. Samma killsmak, stil på mode, pratar likadant etc… <3

Varmrätten var också sjukt god och slank ner fort kan jag lova. Ångrade mig där och då och att jag tog på mig en tajt klänning haha!

Världens roligaste David var nominerad till ”Årets Manliga Programledare”. Vi alla kring hans bord trodde självfallet att han skulle ta hem priset. Jag menar vem annars förtjänar det mer än han?! Han är ju det till 100%  den proffsigaste jag träffat inom tv, roligaste av de alla & den bästa manliga programledaren jag sett i svensk tv.

Sjuk besvikelse när Filip & Fredrik vann, jag förstod ingenting!! Tyckte verkligen att David förtjänade det och vi alla var sååå säkra!!

Men lyckan kom när U N D E R B A R A Tilde De Paula tog hem priset för ”Årets Kvinnliga Programledare”. Alla ställde sig upp och jag tror det var flera än jag som fällde en del tårar när hon höll sitt härliga osvenska tack tal <3 Hon lyfte hela stämningen i lokalen kan jag lova!

Hon, Kristine Kaspersen, Jessica Almenäs & Renee Nyberg är mina favvo programledare och även enligt mig Sveriges vackraste kvinnor!!

Precis innan tv-galan var klar så blev vi hämtade av en tjej som tog oss till Filip & Fredrik som sände live direkt efter Kristallen. Vi skulle nämligen gästa deras program Breaking News som hade premiär samma kväll för att prata om vårt nya program som sänds mycket mycket snart 🙂

Jätte roligt att vara med men sjuuukt stressigt program det var, men det brukar ju oftast vara så på direkt sända program & speciellt när det är premiär.

Efter programmet så drog vi direkt tillbaka till efterfesten och plockade även med oss Phillipe & hans kompis Benjamin som satt i publiken på Filip & Fredrik för att titta på oss.

Ett gäng som fått i sig liiiite för mycket haha

Hybris av röda mattan kanske….?!

Haha vi ser såå fulla ut här men jag höll mig endast till 2 glas champagne faktiskt

Bild lånad av Expressen 

Kvällen slutade med att vi alla stannade kvar bland de sista och efter timmar i höga klackar hade vi sjukt ont i fötterna så vi tackade för oss & satte oss i en taxi hem. Mamma däckade i vanlig ordning i taxin och väl hemma somnade vi andra som stockar!

Stort Tack Tv4 & Kristallen för att jag fick komma och träffa all härligt tv folk! Stod tillochmed ovetandes och pratade med högsta chefen på Kanal5 om mina cravings för hamburgare haha, typiskt mig!

Vore SÅ kul om vi stod där nästa år nominerade för ”Årets reality program” för Wahlgrens Värld!! Det hade varit något det 🙂 Bara några ynka få veckor nu tills vårt program börjar sändas på Kanal5!! Redan IDAG har trailern börjat gå som reklam på 5an!! Så sjukt!

Nu sitter jag på tåget på väg hem, sa hejdå till Philipe för ett litet tag sedan & saknar honom redan, började tillochmed gråta när vi skulle säga hejdå. Sjukt att vi efter snart 3 år fortfarande blir lika nykära efter varje gång vi ses <3 Helt bombsäker på att detta är mannen i mitt liv, pappa till mina barn och jag hans framtida fru <3

Ha en trevlig söndag kväll vänner!

8 reaktioner på “FROM MY PHONE – KRISTALLEN”

 • ISA skriver:

  Jag tror jag har såå felaktig bild av sådana här galor, att det ska vara så stelt och ytligt men det där verkar ju vara hur roligt som helst 😉

 • Undrar skriver:

  Beror när Wahlgrens går, emot idol m.m. blir det tråkigt. Hoppas på en Tisdag runt 21.00. En etta o en tvåa på Let´s dance sen blev väl resten av släkten runt 5a nått. Elisa Doolittle var inte bäst i år det var hon med hunden Dino.

  Linus är min favvo sen Rederiet men det finns ju tio till minst.

 • Agnetha skriver:

  Sjukt snygg klänning, var hittar man den ?

 • Andrea skriver:

  HÄLLSA Benjamin jag har överasknig som VETTAR miljoner pussar krammar

 • Zandra skriver:

  Hej!! Får man fråga varifrån Phillipes grå skjorta är? skulle så gärna vilja ge en likadan till min kille! Tack för en bra blogg!!

 • Frida skriver:

  Vad heter stylisten Sara på instagram? 🙂

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca, snälla om du svarar på detta gör du verkligen min dag. Jag är ute efter den/ de perfekta ögonskuggorna och jag har alltid alltid älskat de du använder men har aldrig fått något svar på vilka du använder. De ögonskuggor du har på Kristallen, vilka är det? Så jädrans fina och jag skulle som sagt bli överlycklig om du ville svara på detta 🙂 Tack på förhand och önskar dig en riktigt härlig kväll kramar Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *