BIRTHDAY BOY

My best friend turns 19 today <3

IDAG är ingen vanlig dag!! För IDAG fyller världens bästa Benjamin 19 år!!

Och enligt Benjamin ska man fira hans födelsedag i en hel vecka nu och just denna vecka får han ha hur mycket hybris han vill…. haha! Nej skämt åt sido, såklart! Det är bara lite interna driverier vi har här hemma 🙂

Älskar att fira denna människa, vare sig det är på hans födelsedag, hans nya singel eller bara allmänt! Han förtjänar all lycka en människa kan få och han kommer göra STOOORA grejer denna kille!

 Som jag sagt tidigare så är han född på denna jorden för att inspirera och SOM vi blir inspirerade <3 Finns ingen som ger mig så mycket inspiration som Benji och jag älskar min tvilling (vi ser oss som tvilling) med hela mitt feta hjärta <3

Han är den mest talangfullaste människan som går i ett par skor, den roligaste personen jag träffat som får mig att skratta när som, med ett hjärta av guld, en gåva ifrån gud helt enkelt! Det är en ära att få vara en sådan stolt syster som jag är till honom och jag skulle inte vilja ha någon annan lillebror i hela världen <3

Fortsätt göra EXAKT det du gör Benji för du är P E R F E K T precis som du är och snart kommer hela världen uppskatta din stora talang för musikskapande <3

In på hans instagram vettja @benjaminingrosso och gratta honom, han hade blivit sååå glad då!

PUSS <3

 

3 reaktioner på “BIRTHDAY BOY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *