Y E S T E R D A Y

 

Jag började min dag tidigt igår, tidigare än alla andra här hemma. Redan vid 07.00 gick jag upp för att göra mig i ordning inför en intervju jag skulle göra på en affärskonferens på Scandic inne i stan.

Cirka 50 affärsmän var på plats för att höra mig & Vitamin Well som var på plats för att prata om sociala medier och varför just bloggare/instagrammare/youtubers är en utmärkt marknadsplats för företag att göra samarbeten med etc.

Riktigt roligt och inspirerande morgon och nu är jag riktigt taggad för att ge bloggen en extra kick 🙂 Har även en rolig nyhet som ni kommer få höra snart….!

Sen kom jag hem till ett hem där alla var på super glatt humör, älskart då vi är en familj som har sämsta morgon humöret och alltid stressade just på mornarna.

Jag satte igång direkt & hjälpte mamma med födelsedags frukost till Benjamin 🙂

Hon hade köpt hem såå mycket gott min snälla generösa mamma! Tycker folk alltid tar för givet att man ska köpa hem massor av godsaker utan att tänka på att det är väldigt dyrt med mat så jag hade tyckt att det räckte gott och väl som present ifrån henne till Benjamin.

Men snäll som hon är så fick han en ny Iphone också <3 Benjamin blev mycket mycket glad!

Av mig och Oliver fick han 2 sjukt snygga tröjor & en parfym ifrån Byredo <3

När någon av oss syskon fyller år så är det endast fokus på MAT hela dagen haha! Så egentligen gör vi inget roligt utan det är mest bara att åka runt till olika ställen och äta äta äta haha!

Så vi drog till Kaferang som ligger på Nytorget på Söder som vi sett om mycket på Instagram. Nytt ställe för oss alla vilket alltid är lite spännande 🙂

Alla (förutom jag) tog in varsin toast och min favvo (jag smakade av alla) var definitivt Ceasar Toasten, såå god <3

Jag beställde in deras American Pancakes och delade den med Oliver. Riktigt goda pannkakor måste jag säga även fast jag då tyvärr kan tröttna lätt på pannkakor efter några tuggor, tycker det kan bli liiiite för heavy ibland. Men dessa var perfekt fluffiga och mjuka, en aning för söta kanske & lite snålt med bär men annars var det super gott!

Kan definitivt rekommendera Kaferang på Söder 🙂

Efter middagen gick vi runt lite på stan för att dra ut tiden inför nästa matintag som tog oss till Den Gamle Och HavetTulegatan.

 Där mötte vi upp resten av alla Benjamins vänner och avnjöt en god och rolig middag med världens bästa sällskap, ni som följer mig på Snapchat @biancaingrosso1 fick lite mer videos därifrån.

Ni har nog hört talats om denna italienska restaurang tidigare då vi var där tusentals gånger nu haha 🙂

Och titta vem som prickade in samma restaurang på samma kväll, fina fina Elisa 🙂 Så kul att ses igen och prata ikapp om senaste tiden och bara babbla tillsammans! Så fin & ödmjuk tjej verkligen <3

Om ni som undrar så är min klänning ifrån Zara, skor ifrån Nelly.com, väska ifrån Anine Bing, choker ifrån Nakd.com 🙂

Super mysig dag igår när vi firade Benji som fyllde 19 🙂 Nästa år fyller han 20 (!!!!) så då får vi hitta på något speciellt att göra, kanske en resa, åka gogart eller något mer som händer liksom mer än att bara äta äta äta haha!

NU är jag med filmteamet och filmar lite inför programmet, jag ska nämligen boxa idag för att försöka hitta ett sätt att balansera min pms….haha!

Ni som lider av pms eller blir lätt irriterade när ni har mens, ni kommer definitivt vilja titta på detta program i höst på Kanal 5 haha 🙂

PUSS <3

7 reaktioner på “Y E S T E R D A Y”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *