YOGGI YALLA

dsc_9429

dsc_9462

dsc_9473

dsc_9547

dsc_9554

dsc_9573

dsc_9651

dsc_9661

dsc_0013

dsc_0030

dsc_0036

dsc_0071

p1140542

p1140606

p1140635
I samarbete med Yoggi Yalla 🙂 

Godkväll hörni! Ber först och främst om ursäkt för min frånvaro! Har varit extremt nu på sista tiden och saker och ting har hamnat lite huller om buller i mitt huvud… men SNART så kommer jag igång med buller och brak igen!!

MEN jag måste ju bara visa er bilder ifrån loppet TheColorRun som jag och några av mina grymma läsare sprang på i lördags <3

Jag måste bara börja och säga att jag är ingen person som ÄLSKAR att springa, eller älskar att träna liksom. Jag är en lat tjej som ger alla ursäkter jag kan för att träna (oftast). MEN så fick jag förfrågan av Yoggi Yalla om jag ville springa detta lopp på 5 kilometer med några av mina läsare. Jag tackade ja och tänkte att det skulle vara en rolig grej och att främst få träffa er. Men att jag skulle ha SÅ KUL som jag hade, det hade jag absolut INGEN aning om!

Stämningen på plats var MAGISK och jag gick ifrån att vara trött och ganska otaggad på att springa till att vara M E G A taggad på att springa så långt och länge jag bara kunde! Allt detta tack vare alla som anordnade TheColorRun <3

Det var sammanlagt 4000 personer på plats som hade anmält sig för att springa, allt ifrån små 7åringar till äldre 70+. Förutom alla smaskiga Footrucks & roliga stationer (så som Yoggi Yalla) som var på plats och erbjöd allt ifrån mat, photobooth, studsmatta etc som gav en härlig & mysig känsla så spelades det GRYM & hög musik som riktigt peppade igång en. Sen får vi inte glömma att det under hela kvällen fanns 2 programledare som höll i allt så som uppvärmning, danstävlingar på scenen etc.. Sjukt smart ide att ha som en festival innan man ska ut och springa för att verkligen tagga igång alla!

Alla kom dit i roliga utklädnader och självklart DRÄNKTA i färg! Hela loppet går ut på att sprida glädje och att ha KUL tillsammans! Och herregud vad roligt jag och mitt gäng hade!! Vi verkligen peppade varandra, sprang hela loppet tillsammans och skrattade genom hela loppet! Tack tjejer för att ni gjorde min kväll <3

Som jag skrev så var loppet 5 kilometer långt och vid varje kilometer så blev man dränkt i färg MEN i sista ”stoppet” så hade då Yoggi Yalla ett bås där de serverades Yoggi Yallas drycker som man fick klunka i sig, och jag har nog aldrig njutit mer av deras mango smak (jag tar alltid deras mango smak) haha! Så törstig som blir så satt den fint som en smäck! Tjejerna sprang tillochmed med varsin Yoggi i handen sista kilometern haha!

Jag hade en underbart rolig upplevelse och jag kommer D E F I N I T I V T  tillbaka nästa år och tar med mig hela familjen då! Aldrig haft så kul när jag sprungit förutom, grymt lopp!!!

Puss <3

7 reaktioner på “YOGGI YALLA”

 • Louise skriver:

  Var med i TCR både förra året (i Lund) & detta året (i Malmö), det var så kul!

 • Rebecka skriver:

  Tack igen för att vi fick träffa och springa med dig! Det var verkligen så kul att äntligen få träffa någon som man följt i flera år! Hoppas vi ses igen?

 • Rebecka skriver:

  Tack igen för att vi fick träffa och springa med dig! Det var verkligen så kul att få träffa någon som jag följt i flera år och skulle vara kul att träffa resten av din underbara familj någon gång! Hoppas vi ses igen?

 • Bikku skriver:

  Det var så himla skoj att springa!

 • Rebecka skriver:

  Tack igen för att vi fick träffa och springa med dig! Det var verkligen så kul att äntligen få träffa någon som jag följt i flera år och det vore jättekul att få träffa resten av din underbara familj någon gång<3 Hoppas vi ses!

 • Rebecka skriver:

  Tack igen för att vi fick träffa och springa med dig! Det var verkligen så kul att äntligen få träffa någon som jag följt i flera år och det vore en dröm att få träffa resten av din underbara familj någon gång<3 Hoppas vi ses!

 • Helena skriver:

  Såg ett litet klipp på kanal 5:s instagram från ert kommande tvprogram, herregud va jag skrattade! Längtar så efter att få se alla avsnitt på tv:n 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *