N E W N A I L S

img_4326.jpg

img_4334.jpg

img_4331.jpg

img_4327.jpg

img_4329.jpg

img_4328.jpg

img_4332.jpg

img_4330.jpg

img_4333.jpg

img_4335.jpg
New nails by the best Melina <3 

God dag hörni! Lördag och fint väder och jag ligger hemma med lite små feber & förskyld 🙁 Jag är ju A L D R I G sjuk så förstår inte riktigt varför..?! Och inte nog med det så har jag fått världens torraste hud i ansiktet samt massa små knotter, så irriterande!! Antar att det är för att vi går ifrån sommar till höst, min hud brukar oftast reagera starkt när vi byter årstider :-/

MEN MEN, nog om mitt tjat!!

Igår drog jag äntligen till Melina på Serenity Stockholm för att få bli kvinna igen, kände att det var dags nu att fixa mina naglar! Körde på min klassiska färg beige, men nästa vecka när det är Social Media Gala med klädtemat: Gala så ska nog köra på röd färg 🙂

Om ni är lika sugna som jag på att få era naglar gjorda hos Melina som sitter mitt i stan på Riddargatan 10 så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida här  eller följa de på Instagram @serenitystockholm för att se mer 🙂 De har ju inte bara en nagelterapefter & en snygg salong (som även Melina har inrett) utan det är ju även en frisörsalong samt en hudteraput som gör massa olika slags behandlingar.

NU ska jag fortsätta titta på Idol & försöka bli frisk 🙂

PUSS!!

 

8 reaktioner på “N E W N A I L S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *