BEHIND THE SCENES

ladda-ned-8

Tre generation på Ullared

ladda-ned-1

Här synkas mamma hemma & vår ljudtekniker Håkan fixar med mammas mick

ladda-ned-2

Detta var ifrån i veckan då vi fikade i Rosendals Trädgård

ladda-ned

Gänget har följt med mig på lägenhets visningar

ladda-ned-5

ladda-ned-6

Dino har fått hundvakt haha <3

ladda-ned-7

Det här är väl det som drar till mest blickar, när man går på stan eller någonstans där folk är med ett kamera team hack i häl. Och jag som blir så obekväm när folk stirrar & tittar har inte riktigt vant mig än av just detta

ladda-ned-4

Dags för Bianca att inta ”synk rummet”

ladda-ned-3
Behind the scenes ”Wahlgrens Värld” 

Vår inslagnings producent Agnes har en blogg här  hon med och tar bilder med hennes kamera för fullt vilket är SUPER för mig som inte hinner ta bilder när vi filmar. Så tänkte att jag lånar hennes bilder och visar lite ”behind the scenes” bilder för er ifrån ”Wahlgrens Värld” som har premiär 6 Oktober !!!!!!

Det är faktiskt sjukt hur bekväm jag blivit framför kameran nu, är totalt mig själv och man kan väl säga att jag kommer sätta PMS på kartan i detta program haha….!!

Nej men jag hoppade ju rätt in i denna inspelning direkt efter Let´s Dance vilket betyder att jag har levt dagligen med kameror nu sedan Mars månad…. alltså snart 8 månader!! Sedan blir man ju mer bekväm ju bättre man lär känna sitt kamera team, dessa är ju typ som vår familj nu då vi hängt varje dag måndag-fredag sedan början av Juni 🙂

Glad söndag på er btw!

Min söndag natt var ganska sömnlös, Benjamin åkte nämligen in på sjukhus igår för smärtor i magen. Det visade sig att det var fel på hans blindtarm så han har legat i operation inatt för att operera bort den 🙁 Så jag har legat orolig hela natten men vaknade med goda nyheter att allt har gått bra!!

Har städat i ordning här hemma för honom nu, bäddat om soffan till en säng & ska strax åka och handla lite mat till honom. Ska leka mamma nu när mamma åker till Palma idag.

Hörs senare, PUSS <3

8 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *