FEETFIRST KAMPANJ

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed
Ny tv-kampanj ute med FeetFirst <3 

Godkväll!

Har ni sett reklamfilmen i samarbete med FeetFirst än med detta gäng ovan ?? Den rullar på en hel del vad jag har sett iallafall, men jag är ju trots allt en tv nörd också hehe!

Och btw, känner ni igen rösten i slutet av reklamen?! Det är Jag! Kunde jag knappt själv känna igen först då jag försökte låta lite mer som en reklam röst när vi spelade in den men tyckte det blev bra tillslut 🙂 Kanske ska börja dubba…?! Haha!

Måste dock säga att det var absolut den roligaste plåtningen jag nånsin plåtat, älskar ju att jobba med peppande och inspirerande människor <3 De fick också mig att känna mig SÅ fin & vacker ”on set” vilket alltid är trevligt när man står och poserar framför 20 personer hehe 🙂

Stort TACK till FeetFirst för att jag fick vara med på detta & TACK till Mikas (som jag numera ligger på) som bokade denna kampanj <3

Nu ska jag ta honom om Benjamin som kommit hem 🙂

PUSS!

6 reaktioner på “FEETFIRST KAMPANJ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *