RANDOM QUESTIONS

VAD SER JAG MEST FRAM EMOT DENNA VECKA ??

 1. Att förhoppningsvis vinna en budgivning på en lägenhet jag är helt KÄR i…!!!
 2. Gå på Social Media Gala som är på lördag 🙂 Ska dela ut pris också, kuuuul! Länge sedan jag festade också så hoppas på en grym kväll.
 3. Få håret klippt & slingat imorgon hos Linda på Serenity. Ska våga mig på en kortare frisyr denna gång 🙂
 4. Att få hudvårds behandling på samma ställe (Serenity) på Onsdag i så länge som 1 1/2 h, hör ni hur underbart det låter eller?!
 5. Vår presslunch för Wahlgrens Värld på Fredag!!! Få träffa massa grymma vänner, bloggare, artister etc… SÅ TAGGAD! Snaaaart premiär peeps…!!

 

VILKA BLOGGAR FÖLJER JAG JUST NU ?

img_4419.jpg
 1. Kenza: Jag tycker hennes outfit just på hösten är klockrena & därför följer jag henne flitigt nu.
 2. Hanna Friberg (Hannalicious): Jag tycker om hennes blogg för man får verkligen en härlig salig blanding och en nära titt på hennes liv vilket jag älskar. En typisk livsstil blogg fullt med tjejkvällar, mat, vin härlig inspo 🙂
 3. Janni Deler: Henne har jag följt länge & tycker hon är grym på att blogga. Tar sjukt snygga bilder, uppdaterar ofta, klär sig snyggt & lever lite av ett drömliv. Enda problemet är väl att jag fortfarande inte känner att jag liksom vet något om henne även fast jag läser hennes blogg varje dag :/
 4. Petra Tungården: Hennes blogg älskar jag för att hon blandar både snygga bilder tagna med systemkameran & bilder direkt & oredigerade ifrån hennes mobil. Också den där känslan av att man verkligen får följa med i hennes riktiga vardag. Sedan älskar jag hennes dagliga Interior Inspo Mood Boards!  Har dessutom en gemensam vän med henne & har hört att vi är sjukt lika i vår personlighet så känner igen mig mycket i henne 🙂
 5. Matilda Djerf: En tjej jag hittade på Nouw för några veckor sedan och är nu besatt. Hon uppdaterar inte så mycket om hennes liv utan klart fokus på mode men jag klagar inte. Denna kvinna klär sig galet snyggt!!
 6. Sendi Skopjakt: Att denna tjej inte fått mer uppmärksamhet för hennes blogg är för mig sjukt!! Grymma bilder, bra uppdatering, snygga outfits, galet snygg tjej & en hel del inpso helt enkelt!!

 

I-LANDS PROBLEM I MIN VARDAG JUST NU ? 

Jag har haft ganska stora problem med min hud senaste dagarna, eller rättare sagt hela kroppen samt håret. Jag är EXTREMT torr just nu! Känns som att det enda jag gör är att smörja in mig hela tiden men ändå så känns jag som ett sandblad (vilket är det värsta jag vet). + att jag har fått som små knotter (syns inte men känns) i hela ansiktet vilket är sjukt obehagligt!

KONSTANT I MIN VÄSKA: 

Går inte utanför dörren utan: handkräm – tuggummi – läpp penna + läpp stift – korthållare – almenacka – våtservetter – laddare

FAVORITER PÅ INSTAGRAM JUST NU: 

img_4400.jpg

I Sverige: 

 1. @Skopljak: Ni fattar att jag diggar henne nu va haha?!
 2. @Fashionablefit: Sjukt snygg, härliga matbilder, mycket tränings inspo + ljus & härlig feed
 3. @Lisaolsson: Enligt mig klär sig ingen snyggare än henne!! Får jag byta min garderob med någon skulle det vara Lisa Olsson.
 4. @Kristinesunberg: Älskar hennes blanding mellan vardag, mat, mode, träning etc.. Totalt älskar hennes instagram!
 5. @Sarabiderman: Min älskade snygga Sara!! Kanske en av de vackraste kvinnorna vi har i landet!! Min stylist i Let´s Dance & min tvilling syster jag aldrig fick <3 Snygg som satan med en grym känsla för mode, in och FÖLJ!
 6. @Lovisabarkman: Hittade till Lovisas instagram så sent som igår, jag har dock vetat om vem hon var sedan innan då hon tillhör bloggligan i Göteborg men aldrig följt henne på sociala medier. Tycker hon har ett jättefint flöde med super härliga bilder på mat, mode, resor etc. Sen är hon är jätte söt också så henne följer jag nu överallt 🙂
img_4407.jpg

I utlandet: 

 1. @Thessy.K       
 2. @Joilejanine    
 3. @Negin_mirsalehi
 4. @Sincerelyjules 
 5. @Pepamack 
 6. @Tashoakley

FAVORIT MATEN ATM: 

Jag är helt besatt av att laga lax med broccoli & sparris just nu! Kommer äta det varje kväll denna vecka haha! Super duper nyttig & fräsch, tar ca 10 min att laga och jätte smakrik! Ni som följer mig på snapchat

Här kommer recept: 

 Laxfile – Broccoli – Sparris – Kokosolja – Koriander – Vitlök – Chili

 1. Stek laxen i kokosolja & salt på låg värme för att få en jämn och fin rosa färg, när den börjar bli klar hackar du en stor näve koriander (jag älskar koriander!!)

2. Vid sidan använder jag mig av en ljupare stekpanna (mer i form som en liten kastrull). Där börjar jag steka vitlök & chili i kokosolja tills vitlöken blivit genomskinlig, då har jag i stora bitar av broccolin & sparrisen. Jag låter detta steka på ganska låg värme med lock på för att ångkoka det men ändå få en stekyta på det.

3. När du känner dig nöjd med båda så lägger jag bara över det på en tallrik, strör över en näva till med koriander för att jag älskar det och VOALA så har du dig en riktigt nyttig middag som du faktiskt blir jätte mätt på 🙂

 

SPELAR UR MINA LURAR ”ON REPEAT”: 

img_4429.jpg

Lyssnar på dessa låtar om & om & om igen heeela tiden just nu haha! Benjamin har skrivit låten längst ner i mitten ”Sleepless” med Isac Elliot (finsk artist) och den är magiskt bra!! Tips!!

FAVORIT PÅ YOUTUBE: 

img_4412.jpg

 1. Carly Cristman: Hon har en sjukt rolig Youtube kanal där hon tipsar om alltifrån ”Perfekta Instagram Feedet” till hur håller ordning en garderob, se bra ut i foton, redigera foton, inreda ett hem fint etc. Älskar hennes videos!
 2. Lydia Elise Millen: En brittisk Youtuber ifrån England som jag TOK ÄLSKAR!! Mycket chit chats, makeup turorials, vloggs, hauls etc. En typisk Gossip Girl liksom 🙂
 3. Sammy Robinsson (längst ner till vänster): En URSNYGG tjej ifrån Australien som har en på pricken min humor. Hon gör sjukt många, roliga & snygga ”chit chat get ready with me” och jag älskar hennes sminkningar verkligen! Kopierar varenda en, sen har hon massvis med vanliga vloggar också 🙂
 4. Carli Bybel: Behöver nog inte säga mer än att hon har en av Youtubes om inte den största kanalen med över 4 miljoner subscibers…!! Hon kan allt om mode & skönhet och gör SJUKT grymma sminkvideos med många chit chats samt roliga vloggs och man kan inte bli annat än IMPAD på hennes nya hus med hennes gigantiska garderob & sminkrum <3 Älskart!!

VAD SKA JAG GÖRA NU? 

Nu ska jag strax hoppa in i en dusch, välja en outfit och dra mig in till stan för lunch på Doctor Salad med Mira 🙂 Sedan blir det lite fix inne i stan för att sedan ta mig hem igen till Benjamin. Mamma är i Palma nu i några dagar så det får bli jag som agerar mors här i hemmet nu 🙂 Ingen är gladare än jag för det haha!!

Hoppas ni tyckte detta var kul?! Säg till om ni vill ha mera som detta ovan i kommentarsfältet bara eller på min Instagram där jag ser enklare era kommentarer 🙂 Bara att ställa frågor där så ska jag försöka få till lite mer svar här i bloggen mer kontirnuerligt!

Jag tycket det var kul att dela med mig av mina favvosar på sociala medier just nu för jag tycker det är så töntigt i denna bransch att man sällan delar med sig av andra influencers för att ”de ska få fler följare då” men herregud om någon gör ett bra jobb så kan jag mer än gärna dela med mig av det! Jag själv gillar ju att börja följa nya människor överallt på bloggar, instagram, snapchat & youtube så varför inte dela med mig av mina till er liksom, makes total sense 🙂

Hörs senare, PUSS <3

11 reaktioner på “RANDOM QUESTIONS”

 • Karin skriver:

  Ja det kunde va kul att du svarar på frågor. Det är väl det som fattas i din blogg annars bra. Kraaam?

 • Malin skriver:

  Detta var ju en hel massa bra att läsa! 🙂

 • Elin skriver:

  Kul inlägg! 😀 Kan du inte berätta lite mer om lägenhetsjakten?

 • Eva skriver:

  Hej
  Kul du ser ut att ha haft.
  Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag såg du skrev du nu ligger på MIkas.
  Har en arbetskamrat som också ligger där.
  http://www.mikas.se/malmo/#/model/30661/227724

  Jag har haft lite kul åt vilken skillnad det måste vara att slita som ett djur i en mataffär (Coop) som han gör nu för att rätt vad det är åka iväg på något glamoröst uppdrag.
  Men jag hoppas ni njuter o har kul nu medan ni är unga!

 • Agnes skriver:

  Superkul inlägg! Skulle vilja se ett där du berättar om dina hudvårdsrutiner, produkter, smink osv! Du är jämt så fin!

 • Evelina skriver:

  Använder du foundation? I såfall vilken?

  Vad använder du för hårborste?

  Tack för en superbra blogg 🙂

 • Sanna skriver:

  Vrf svarar du aldrig på folks kommentarer?

 • Charlotte skriver:

  Kan du inte lägga upp några klipp som du själv väljer när du sjunger? Hittade, helt plötsligt,nu klippet från Peters bröllop och ni sjunger ju helt fantastiskt fint tillsammans, du och Pernilla! En naturbegåvning är du ju helt klart och som dessutom kan sjunga så där i stämmor trots att det är ett familjebröllop och tårarna ändå kommer där lite på slutet ♥. Vore så roligt att höra mer ändå av din fina röst 🙂 KRAM Charlotte

 • Maria skriver:

  Hej fina, härliga, Bianca! 🙂 Jag har följt din blogg en del sedan Lets Dance och tycker att du verkar väldigt rolig och underbar.

  Nu gick jag faktiskt in hit för att fråga ifall du ska på eventet på lördag och såg att du skrivit om det hehe! Jag ska dit för första gången och är jätte exited! Undrar vad man ska förvänta sig…och vad för grejer som händer efteråt mot kvällen främst?

  Kram
  Maria

 • Nellie skriver:

  Älskar din blogg!! Skulle kanske tippa på att du har järnbrist eller problem med Sköldsköteln (kanske behöver du äta levaxin) det kan ge dålig hy och sprött hår..! Kram

 • Marie skriver:

  Hej bästa Bianca !!

  Skulle vilja få veta hur du har otroliga fina hud ?! ? Ge gärna tips ?

  Det skulle vore skojigt om du kan tipsa lite vad man borde skall göra på dejter ?? ?

  Massor kramar på dig fina Bianca !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *