SIMPLE AS THAT

img_4463.jpg

img_4465.jpg

img_4464.jpg

img_4466.jpg

img_4468.jpg

img_4469.jpg
Nu behöver jag inte tänka på att oroa mig ifall tampongerna är slut när mensen är påväg 🙂 

Godkväll!! Sitter just nu i soffan med datorn i knät och kollar Paradise Hotel samtidigt 🙂 Har haft en sjukt stressig dag och kom precis på att F*n jag har ju inte bloggat idag!! Kom då på att jag måste ju rekommendera om denna UNDERBAR box jag nu kommer få hem 1 gång i månaden <3

Det är ett nytt företag (startat av en vän till familjen faktiskt) som heter Tombox.se som är en prenumerations tjänst. Kort & gott är det dina val av menskydd, hem i brevlådan med härliga överraskningar 🙂

Denna box gör det SÅ mycket enklare för oss tjejer när mensen kommer! Hur många gånger har man inte suttit där utan menskydd hemma, och för mig som bor lite längre ut på Lidingö & måste ta en buss för att komma till en matbutik blir ju det PANIK när detta händer haha! Här slipper jag oroa mig vad jag har hemma, när jag måste köpa & dessutom en positiv upplevelse när paketet kommer i brevlådan, i rätt tid dessutom. Nu ser man helt plötsligt fram emot när mensen kommer hehe.

Det hela blir lite som ett kinderägg med små överraskningar för oss vuxna 🙂

Såhär enkelt är det att testa – gå in på tombox.se, kombinerar mensskydd som du vill ha varje månad och väljer när i månaden som passar dig för leverans – sen är det klart. Simple as that! Priset är 149 kr per månad och med min egen rabattkod Bianca2016 så får du första boxen för 119 kr.

BTW!! Jag har klippt av mitt hår SÅ mycket (om ni följer mig på snap så har ni sett) men ska visa er min nya frippa imorgon!! Jag är SÅ nöjd och glad med en ny förändring!!

PUSS <3

14 reaktioner på “SIMPLE AS THAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *