PRESS DAY

_dsc4201
_dsc4204
_dsc4207

Vi började dagen (i tisdags) med tidig lunch på Diplomat Hotel. Jag tog in helt fel rätt tyvärr :/ Men kan rekommendera deras köttbullar, laxen ovan och de andra svenska klassikerna.

_dsc4228

Vi åkte sedan upp till sviten som kanal5 hade bokat för oss där vi skulle ta emot pressen. Titta vilket vackert rum vi fick <3

_dsc4221

_dsc4225

_dsc4308

Med utsikt över vackra Strandvägen

_dsc4214

Sveriges vackraste makeup artist (även mamma till mina kusiner) Jessica Wahlgren var lycklig som alltid!

_dsc4209

_dsc4232

Även där serverades det godsaker som frukt och choklad, mums!

_dsc4216

Blev kär i denna stol <3

img_4809.jpg

Piffade av Jessica, jag sminkade dock mig själv men det är för att jag är så satans kräsen med mitt smink och tycker att jag oftast gör det bäst själv hehe

_dsc4234

Pascal ifrån Expressen var först ut att intervjua mig (ni kan läsa artikeln nu i Expressen) och vi pratade om allt möjligt, som alltid med Pascal. Diggar honom starkt även fast han är lite känd för att vinkla en intervju åt fel håll, dock har han aldrig gjort det med mig så jag känner mig trygg med honom 🙂

_dsc4238

_dsc4237

Gjorde även en tv-interju för deras webbsida som ni kan titta på där 🙂

_dsc4242

Mamma likaså 🙂

_dsc4249

Sen var det dags för nästa tidning att komma (Aftonbladet) och Jessica piffade till mig lite extra i håret.

_dsc4252

img_4818.jpg

img_4811.jpg

Gjorde en till tv-interju för deras webbsida som jag tror kom ut idag, in och kika!

_dsc4260

_dsc4256

Det togs mor & dotter bilder

_dsc4280

Jag tog Jessica bilder haha <3 Snygga jäkel alltså!!

_dsc4305

_dsc4304

Knäppte av två bilder på min vackra mamma <3

img_4819.jpg

Och hon knäppte av bilder på mig ”in action”

_dsc4315

Samt de vackra blommorna i hallen, älskar älskar blommor <3

_dsc4274

Såhär såg jag ut 🙂 Byxor ifrån Sandra Haug (@sandrahaug på instragram) Vet att kostym settet finns på Nakd.com &  topp ifrån mammas butik MiNilla

_dsc4283

_dsc4285

Hade inte suttit fel med en lägenhet på Strandvägen och få njuta av denna vy varje dag… 🙂

img_4820.jpg
Någon gång vid 17.00 så var vi klara och var SÅ trötta på att prata om oss själva haha. Där efter gick vi till Creme för en tidig middag men det har ni ju redan sett bilder på 🙂 

Det var alla bilder ifrån vår press dag i Tisdags. Kände mig lite som en kunglighet med den fina sviten, egna press ansvariga som tog hand om oss på plats & den lite mer stela ”intervju i soffan” typen haha. Men det var roligt 🙂

NU sitter på Oslos flygplats (mellan landat här då alla andra flyg var utsålda) och ska om exakt 5 minuter boarda mitt plan till LONDON <3

Saknat min älskling så ofantligt mycket så vill bara dit NU! Som tur är så sover jag alltid genom hela flygresorna som kommer gå fort 🙂

Vet inte om jag kommer hinna uppdatera mer idag så jag säger det nu iallafall!! VI SYNS IKVÄLL I RUTAN!! Tid & kanal borde ni veta nu så det skriver jag ikke….. eller okeeeejdåååå! Kanal 5 Kl 21.00 IKVÄLL haha!

PUSS på er fina ni <3

25 reaktioner på “PRESS DAY”

 • Tosse Bark skriver:

  Väljer Wahlgrens framför Plus ikväll, det är stort.

 • Lisaa skriver:

  Hej finis!
  Ser framemot eran serie ikväll! Men måste fråga bara, ska nämligen till London snart (första gången) och vet att du brukar åka dit då och då.. undrar vilka du bokar dina biljetter via? Har själv tittat lite på sas, men vet inte riktigt.. Hade vart så tacksamför svar! Ta hand om dig! KRAM

 • Frida skriver:

  OMG JAG DÖÖR VA SNYGG! VILL KÖPA NU! http://bit.ly/SEXYFILLE

 • Rebecca skriver:

  Älskar eran humor och kärlek!

 • Paula skriver:

  Kollade precis på programmet och måste bara säga att du verkar såå härlig<3

 • Clara skriver:

  Jag såg avsnittet nu med min pojkvän, vi hade inte planerat att se det utan det kom på och vi fastnade! Det var så jäkla härligt avsnitt och vi skrattade hela tiden. Stor eloge för att ni vågade vara äkta och visade hur en riktig film ser ut med bra stunder och småbråk 🙂 Ser fram emot nästa vecka!

 • Evelina skriver:

  Jättebra och roligt program. ?

  Vad använder du för läppglans? märke och färg.

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Härligt program ni är en skön familj,längtar tills nästa torsdag.Tack för jag fick va med lite i er familj,Kramiz

 • Linda skriver:

  SÅÅ himla härliga!!! Bästa programmet!! <3

 • Ronja skriver:

  Alltså hahah. ÄLSKAR Wahlgrens värld. Du är så jäkla rolig!! När du sa att det lät som att Benjamin hade en säl i munnen för att han smaskade så mycket så dog jag. Du äger!!

 • R skriver:

  Åååh, vilken härlig familj ni är! Finns så många likheter med min egna. Man känner verkligen att ni har ett starkt band till varandra och att det finns mycket kärlek. Kommer titta i fortsättningen också ?

 • Elin skriver:

  Alltså grattis till bästa programmet ??? Jag är så imponerad av hur öppna ni är i programmet och jag älskar att man får följa er i er vardag. Vi var ett tjejgäng som kollade tillsammans ikväll och vi satt verkligen och skrattade och bara wooooow så härliga dem är!!! ???? Så underbar familj!

 • Anna skriver:

  Älskar programmet!!! Wow så härliga och bussiga ni är<3

 • Kattis skriver:

  Hej Bianca!

  Ville bara titta in och säga att premiären av programmet var riktigt bra! Kul att se dig i din hemmamiljö. Du är verkligen en-på-jorden-tjej med en härlig personlighet. Kommer def fortsätta följa er.

  Trevlig dag!

 • Sussie skriver:

  Kul att se ert program, men jag blir lite chockad över hur mycket din mamma gör för er barn, skjutsar hit och dit och att du fortfarande sover i hennes säng (!). Hon betalar ju allt från mat, boende, bensin, försäkringar osv.

  Betalar du inget för att bo där eller har du eget boende någon annanstans?

 • Anna skriver:

  haha ja dööör. Så jäkla bra program igår! Jag följer både din och din mammas blogg, är 28 år och älskar alla realitys typ Kardashians, teen mom (HAHA), alla housewives osv. Måste säga att det var grymt igår! Över all förväntan även om ja visste att det skulle va kul. Klockrent! Längtar redan till nästa v 🙂

 • Sara Larsson skriver:

  HERREGUD säger jag bara!! Vilken grym serie & vilken härlig familj ni verkar vara!! 🙂 KRAM!

 • Malin skriver:

  Så snygg outfit!!
  Och ni är SÅ bra! Älskar programmet och kommer sitta bänkad varje torsdag framöver ☺
  Ha det så gott i London!

 • anette skriver:

  Alltså du är helskön:) jättebra och kommer titta varje torsdag.

 • S skriver:

  Brukar inte kommentera,
  men jag såg programmet,
  OCH SHIT VILKEN JÄKLA SKÖN BRUD DU ÄR.

  Du bjöd verkligen på dig själv, och verkade bara generellt så himla härlig.
  Jag ska absolut fortsätta titta 😀
  Gillar er äkthet, humor och kärlek till varandra. Den lyser liksom igenom.

 • Li skriver:

  Väskan , vart är den ifrån ? 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej! Jag måste bara få fråga vad du har för storlek i byxorna (Sandra Hauges)? Jag doooog för dom!! Snyggaste jag sett, och du är som alltid lika fin 🙂 Skulle vara sååå tacksam över svar!

  • bianca skriver:

   Hej!! Ååååå va kul och tack för den fina kommentaren 🙂 Jag tog de i S och det sitter som en smäck på mig!!
   Puss <3

 • Rätt ska vara rätt skriver:

  @saandrahauge Är hennes Instagram 😉 puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *