P R I N C I

_dsc4347

_dsc4349

_dsc4348

_dsc4357

_dsc4363

_dsc4376

_dsc4392

_dsc4390

_dsc4380

_dsc4373

_dsc4395
First night in London <3 

God dag och glad Lördag på er!! Nätet har varit otroligt segt här sen jag kom hit och först NU gick det att ladda upp dessa bilder, så sorry för väntan 🙂

Första kvällen jag kom hit (alltså Torsdag kväll) så drog vi direkt efter jag packat upp & så hos Phillipe till min favvo Italienare i stan, nämligen Princi! Jag har pratat om den tidigare här på bloggen och detta ställe är ett av mina ”måsten” när jag kommer hit!

Deras vongole är amazing, samt deras pizzor, även deras buffé, desserter etc…. ni fattar, jag diggar det starkt hehe <3 Dessutom är alla servitörer på plats Italienare så det känns liksom lite extra italienskt 🙂 Det ligger på 135 Wardour St, London W1F 0UT, så alltså väldigt nära Piccadilly. 

OCH BTW: stoooooort tack för alla fina kommentarer överallt på mina sociala medier angående premiären av ”Wahlgrens Värld”!!! Ni var över 400.000 tv-tittare och mer på D-play (!!!) Helt sjuka siffror!! Så glad och lycklig över all fin respons och det värmer på riktigt så mycket <3

För er som missade programmet så finns det på D-play som sagt & det går även repris på Kanal5 imorgon 🙂

NU ska jag och Phillipe ut och äta brunch, see ya på min Snapchat @biancaingrosso1 

PUSS

13 reaktioner på “P R I N C I”

 • Mariq skriver:

  Bianca kan du inte börja lägga ut bilder på dina outfits? Du klär dig sååå fint även om det bara är jeans med en polotröja. Du har ett öga för mode och inspirerar mig så mycket, så något jag verkligen vill att du ska bli bättre på är att visa dina outfits!! Skor, byxor, tröja, jacka. Allt! Du är alltid så himla fin <3

 • Karin B skriver:

  Så kul det var att se premiären av Wahlgrens värld. Jag ska se alla avsnitt, helt klart!

  Du är jättefin i ditt kortare hår.

 • jennie skriver:

  Hej fina bianca! jag ska till london i november och är så exalterad! Skulle du kunna tipsa om dina favoritaffärer och lägga ut lite mer outfit bilder? 😀 behöver inspiration och du har sån grym stil! Kram

 • Jenny skriver:

  Kan du inte lägga upp vad du äter under en dag? ? Så intressant med all god mat du lägger upp! ?

 • Ida skriver:

  Åh, så mysigt det ser ut!

 • Emelie skriver:

  Tyckte programmet var gaaalet kul, mysigt och bra! Däremot är det alldeles för snålt med en gång i veckan. Hade velat se er varje dag, haha!

  Tack för alla bra tips på restauranger du ger i bloggen! Jag tvingade min kille att vi skulle äta på Butchers market när vi var i Gbg i somras. Men det var ju stängt där på dagen och vi hade redan bokat bord på annat ställe på kvällen. Jag surade i flera timmar haha. En annan gång.

  Ha en bra dag!

 • Ebba skriver:

  Hej härliga du! Kommer följa programmet slaviskt!! Så undebara.

  Såg på NAKD:s snapchat precis när du sminkade dig. Alltså du gör det så bra och jag är så nyfiken på dina tips. Skulle inte du snäälla kunna visa prudukterna till din sminkrutin? Alltså det du använder mest eller tycker är bäst? Det skulle varit så skoj, för jag
  älskar smink precis som du och tycker du är så vacker!

  Kram på dig & ha en bra dag i London med pojkvännen! <3

 • Sandra skriver:

  Hej fina Bianca
  Vill bara säga som många andra att jag verkligen älskade programmet Wahlgrens värld…ja er förstås med 😉
  Är trogen bloggläsare till din mamma, och skrivit där men kom på att jag kan ju skriva här till dig med 🙂
  Du är fantastisk härlig tjej, älskar din humor och din öppenhet….no filter där inte ?????
  Ha det nu så bra i London
  Var rädd om dig
  Kramar Sandra

 • Maria skriver:

  Snälla Bianca kan du lägga ut outfit bilder? Du har så himla fin stil och vet exakt hur du ska lägga till det lilla extra, även om du bara har jeans och en polotröja. Jag vill se mer outfits! Jeans, tröja, skor, jacka, väska, halsduk. Allt! Du inspirerar mig sjukt mycket så vill så gärna få lite inspiration på höstoutfits 🙂

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!!!
  Jag ska åka till London snart men vet inte riktigt vad man ska besöka osv…
  Skulle du kanske kunna göra ett inlägg om vart de bästa gatorna och varuhusen ligger med bäst shopping, restauranger osv??
  Din blogg är så bra!!!

 • Ann skriver:

  Bianca du är helt underbar i er famijeprogram wahlgrens.men du klagagar på din mamma att hon har många saker av varje grejj.mm.men så såg man ditt rum.alla dessa väskor använder du dom allihopa..men men du är helskön.hoppas ditt liv blir jätte bra .kram

 • CAMILLAESI skriver:

  tack för tipset. Bor nära London så jag kan alltid kolla förbi där 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Jacqueline skriver:

  @— Hej Bianca. Tack för att du är den DU är! Du är mer än GULD! Önskar dig underbara och fantastiska upplevelser alltid och i allt. Får jag lov att ge dig ett litet tips? Se alla motgångar som möjligheter. Då kommer du att upptäcka att du vinner mer än du förlorat. Love, Peace & Bless <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *