HELLO AND WELCOME!!!!

unnamed

unnamed
Bilder tagna av grymma Lisa Höök 

HELLO AND WELCOME TO MY NEW BLOG!!! 

HALLÅ HALLÅ!!!! Förlåt är fööööör exalterad haha!!! Ända sedan jag började blogga så har jag alltid drömt om att få ha en helt egen sida med en design jag själv bestämt. Och NU tack vare Tourn som jag numera bloggar för så är nu detta min/vår verklighet <3

Så JÄVLA (ursäkta min fula mun) GLAD att få jobba 24/7 nu med Tourn och deras mega grymma team för att utveckla bloggen och mitt eget varumärke till något mycket mycket bättre!! Sedan känns det otroligt skönt att jag har så himla bra och nära kontaktat med människorna på plats på kontoret så jag hela tiden känner mig trygg & säker med allt 🙂

Vanessa på Tourn har hjälpt mig i ca 2 år nu, jobbat med mig mycket när det kommer till pr tänk kring mig, haft en hel del inspirerande möten tillsammans då vi bollat idéer etc…,  jobbat tillsammans med samarbeten och jag litar extremt mycket på hennes ord. Lite som en storasyster som jag verkligen ser upp till <3

Nu på denna blogg kommer det att bli bättre kvalite, mer uppdateringar, jag kommer även köra hårt på Youtube (snart) & köra grymma samarbeten som ni alla kommer kunna ta del av 🙂 Hur fett låter inte det?!?!

Nu är vi en hel härliga bloggare här som Tourn har omfamnat senaste tiden, dessa är Carolina Gynning, Hannah Graf, Mamma, Alexandra Bring, Kenza och nu lilla JAG!

Som sagt, SÅ TAGGAD för att köra full gas nu med er och fortsätta blogga på för fullt HÄR 🙂

Nu kör vi <3

PUSS

10 reaktioner på “HELLO AND WELCOME!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *