T O D A Y

img_5154.jpg

Tjenixen!

Hinner inte blogga så mycket idag då vi tar vara av sista dagen (som är idag) innan jag tar ett sent flyg ikväll. Vi ska om exakt 5 minuter dra & käka en tidig middag tillsammans och sen direkt därifrån dra till flygplatsen. Så får bli 4 bilder ifrån mobilen som jag tagit, alla är ifrån idag förutom den lägsta till vänster som var igår 🙂 Ni kanske känner igen bilden ifrån Nakd snapchat (nakdfashion) som jag tog över igår??

Jag har haft 5 helt fantastiska dagar som alltid här med min älskling och jag kommer sakna honom så sjukt mycket nu <3 Helt sjukt att vi fortfarande blir nykära för varje gång vi ses haha, men det är det som är det positiva med distans förhållande också 🙂

Förhoppningsvis (om jag hittar flyg så att säga, verkar vara helt fullt 2 veckor framåt) så åker jag ner om endast 2 veckor igen då det är en stor Halloween fest här som jag tydligen I N T E får missa (!!) Men ska bara hitta ett flyg först hehe och kolla med mamma om det går att jag drar igen så tidigt, med tanke på att vi har ju ”delad vårdnad” om Dino vettni.

Nej nu måste jag lägga ner datorn, sätta på mig jeansen (bara jag som alltid tar av mig byxorna jag kommer hem haha?) och ta oss till en ny Italienare här i Marylebone (där Phillipe bor) som öppnat upp, ser jätte trevlig ut, alltid lika roligt att testa nya restauranger 🙂

Hörs hemma i Sverige <3

PUSS

5 reaktioner på “T O D A Y”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *