STICKS N SUSHI

img_5173-1.jpg

img_5174-1.jpg

img_5176-1.jpg

img_5121-1.jpg

img_5175.jpg

img_5178-1.jpg

img_5177-1.jpg
Ama
img_5179-1.jpg
Amazing dinner at my new fave place in London Sticks N Sushi 

Godkväll vänner!

Sorry för dålig uppdatering idag men vi har haft lite strul med bloggen & sedan har vårt nätverk här hemma pajat hela dagen och började inte funka förrän nu.

Men iallfall, HÄR kommer ett av mina nya och ett av mina bästa restaurang tips i London, nämligen Sticks N Sushi (!!!) Sticks N Sushi är ett japansk inspirerat ställe med hög kvalite, fräsch mat baserad på unika kombinationer av traditionell sushi, jakitori sticks ifrån grillen & etc… De är en av Danmarks mest kända & populäraste restaurang kedja då ägaren nämligen är ifrån Danmark.

Jag kan SÅ varmt rekommendera denna restaurang, det var absolut bland det godaste jag ätit när det kommer till det japanska köket 🙂 Atmosfären var perfekt för både familj & vänner med grym musik som fram mot kvällen blev allt högre och mer upptempo, härlig & snabb service, likaså killarna i köket då maten bara rullade in i ett perfekt tempo (ingen lång väntetid här inte) och ett stort + i kanten för priserna.

Restaurangen ligger Covent Garden som är ett av mina favorit områden faktiskt. Det är så så mysigt där med fina butiker, massvis med olika restauranger & väldigt fint område överlag liksom. Det ligger ca 10 min gångavstånd ifrån Piccadilly så väldigt centralt & bra.

Vi tog in sammanlagt 9 små rätter vilket blev perfekt för oss + att det var mycket billigare än vad vi trodde. För dessa 9 rätter & 4 drinkar fick vi ”endast” betala 120 pund vilket är väldigt billigt för den höga standarden på maten <3

NU ligger vi alla hemma i soffan och kollat klart på veckans avsnitt av ”Wahlgrens Värld” som sänds nu på Torsdag kl 21.00 på Kanal5 som vanligt 🙂 Jag är lika bitter i detta avsnitt men snaaaart så kommer lite mer härliga & positiva inslag med mig in haha!

Hörs imorgon, PUSS <3

3 reaktioner på “STICKS N SUSHI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *