L Ä K A R P O D D E N

img_5228.jpg
Haha ursäkta mitt morgontrötta & väldigt unga (ser typ ut som 11 år) ansikte här ovan

Godmorgon på er!

För någon vecka sedan så träffade jag världens finaste & underbaraste Tilde De PaulaTv4 för att gästa deras podcast super grymma podd  ”Läkarpodden”. Avsnittet handlade om ätstörningar och jag var självklart där för att prata om min bulimi som jag kämpat med senaste 5 åren.

Jag måste säga att efter att ha lyssnat på detta avsnitt så lärde jag mig så sjukt mycket mer om mig själv av att då lyssna på läkarens ord och utvärderingar efter min intervju. Saker som jag inte riktigt tänkt på själv blev helt plötsligt solklara och jag förstod mig själv mycket bättre i denna krångliga ätstörning. Först efter detta avsnitt jag förstått vikten av att faktiskt gå och prata med en psykolog om mina ätstörningar… Ska ta tag i det!

Jag är faktiskt riktigt stolt över denna intervju måste jag säga och tycker att ALLA ni som känner att ni har en ätstörningar, är påväg dit, är påväg ur en eller tagit er ur en ätstörning bör lyssna på detta avsnitt. Ni kommer säkert lära er MASSOR <3 Ni kan lyssna på det i podcast appen eller HÄR

Sa ju att jag skulle bli bättre på uppdateringar nu när jag flyttat min blogg hit och så är min andra dag hemma helt fullspäckad som den var igår. Fanns inte tid över för bloggen tyvärr! Men det berättar jag mer om i nästa inlägg senare idag 🙂

NU ska vi strax ska hoppa in i en taxi för att ta oss till Malmö där vi ska gästa ”Robins” som är en av Svts stora talkshows program vilket ska bli jätte roligt, och sedan även få se Malmö lite mer. Har inte varit där så ofta faktiskt och när jag varit där har jag mest varit bakom en scen eller i en törnebuss med mamma haha.

PUSS <3

 

10 reaktioner på “L Ä K A R P O D D E N”

 • Hanna skriver:

  Åh vad kul att ni ska vara med i ”Robin” och som jag sa när jag såg dig i morse på tågstationen så är du verkligen Bra Bianca! Och verkar Sympatisk, stark & rolig! Heja! & jag har många ggr tänkt att jag skulle kika in här på din blogg (efter att jag hörde dig i Värvet) för att skriva det. Men när jag idag såg dig IRL ville jag även säga det till dig. Ha en fin dag. Allt gott! ❤️ Hanna

 • Cornelia skriver:

  Hej Bianca! Jag har brist på höstkläder framförallt en ny höstjacka och mysiga stickade tröjor som polos eller jumpers. Och undrar om du har några förslag på butiker/internetsidor där det finns gosiga höstkläder till ett bra pris och tips på höstjackor. Tycker att du har väldigt bra stil och ser att du använder mycket stickade tröjor och därför frågar jag dig =) Skulle jättemycket uppskatta ett svar! Framförallt på höstjackor 😀 Du har en fantastisk blogg, även erat program älskar jag!! Kram

  • bianca skriver:

   Hej!! Jag köper nästan alla mina stickade tröjor och jackor på Zara faktiskt 🙂 Tycker att de har de snyggaste i bäst prisklass så jag skulle rekommendera dig att ta dig en titt där, du kommer troligtvis hitta massor 🙂

   Puss!

 • Klara skriver:

  Jag har lyssnat på avsnittet och vart helt tagen. Du ska verkligen ha en eloge för din medverkan, för att du är dig själv och är ärlig. Att du vågar berätta och säga hur det är, och inte försöker förfina saker. Du är verkligen en förebild. Du ska ha ett stort tack!

 • Yasmine skriver:

  Lyssnade igår! Tack för att du delar med dig Bianca! Så viktigt! (och modigt och starkt av dig!) har själv haft äs när jag var yngre och av och till.

 • Anna skriver:

  Hej Bianca! Är 16 år gammal och lider av liknande tankar som du gjort och gör och tycker att denna podden var ett riktigt lyft mot en förbättring för mig. Ångesten du tar upp, är väl lite grann min verklighet just nu och att höra dig prata om det är så himla viktigt och behövande! Tror på dig och vill hylla dig lite extra för att du valt att ta upp det som är mindre roligt i livet. Det gör att man kommer ännu närmare, och har bara fått mig att beundra dig ännu mer. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *