IKVÄLL 21.00 PÅ KANAL 5

Trailer inför kvällens program 🙂 

Hallå ifrån tåget ner till Malmö. Jag och mamma sitter med varsin dator och jobbar lite samtidigt som avnjuter en liten lunch i form av räksmörgås. Märkte nyss att två saker har förändrats med mig sedan 2 år tillbaka… jag numera älskar att åka tåg och räkmackor!! Två saker jag ogillade väldigt mycket förut kan jag säga, men efter att ha pendlat Sthlm-Gbg i över 2 år & försökt lära mig äta mer fisk så har jag nu kommit att uppskatta dessa härligheter massvis haha! Fan va lång & onödig text om tåg & räkor…. :/

Anyway, IKVÄLL är det Torsdag vilket betyder att vi är tillbaka i Tv-rutan kl 21.00 ikväll på Kanal5, allt som vanligt alltså 🙂 Ovan får ni ett litet smakprov på kvällens program….haha!

Vi har även en minnesceremoni för min hund Marqy som blev påkörd av en bil förra året vilket verkligen väcker gamla känslor och en hel del tårar. Marqy ligger mig fortfarande väldigt varmt om hjärtat och tänker på honom fortfarande varje dag, även fast det nu snart var 1 1/2 år sedan han gick bort. Kommer aldrig glömma min bebis som försvann ifrån oss alldeles för fort <3

Nej nu ska jag pussa på Dino som ligger bredvid mig (han följer med till Malmö) och sedan sätta med med mail & nästa blogginlägg.

PUSS <3

 

 

15 reaktioner på “IKVÄLL 21.00 PÅ KANAL 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *