LAST COUPLE OF DAYS THROUGH MY PHONE

img_5272.jpg
img_5274.jpg
img_5273.jpg

I onsdags förmiddag var jag på ett JÄTTE ROLIGT  lunch möte på Taverna Brillo med ett gäng på 5 grymma personer. Ni kommer få veta allt i vår som senast förhoppningsvis 🙂

Efter mötet tog jag min väska och gick bara gatan tvärsöver för att träffa…

img_5345.jpg

Världens gulligaste Ida & Sofie som har den välkända podden ”Ångestpodden” med över 600.000 lyssningar i månaden som jag har gästat!! Ni kan lyssna på det avsnittet HÄR 

De har nu utvecklat deras koncept och kör nu även ”Ångestbilen” som börjar sändas på SvtPlay mycket snart 🙂

img_5275.jpg

De plockar alltså upp en ny känd profil i varje avsnitt där de pratar om lite allt möjligt med framförallt fokus på tonårslivet 🙂 Jag pratade om vem jag var i tonåren, om min ätstörning (verkar alltid komma upp i intervjuer numera hehe) etc… Detta spelas alltså in i en bil så hela programmet utspelar sig i bilen vilket lättar lite på trycket faktiskt.

img_5344.jpg

Jag säger till när det kommer ut 🙂

Och om ni undrar så kommer min outfit här:

Skinntajts Caledonia // Linne H&M // Vit tröja H&M // Jacka Nakd.com // Väskan är ny men jag har fasiken glömt namnet på märket hehe. Det är ett känt märke men det står helt tomt i skallen nu…. hjälp mig!!

img_5347.jpg

Igår tog jag och mamma tåget ner hit till Malmö där vi är nu. Jag började dagen med en grön smoothie (varför gör jag inte det oftare, går så fort & är så enkelt)

Väl på tåget chillade vi med att lyssna på podcast, åt en räkmacka, sov lite & bara tog det lugnt.

img_5320.jpg

Väl framme i Malmö drog vi direkt till studion för att spela in ”Robins”  för att prata om vårt program. Robins sänds som sagt på Svt och är som jag skrev igår en av Sveriges största talkshows program med över 1,2 miljoner tittare!

img_5319.jpg

Mitt trötta & bleka ansikte fick sig ett lyft av en fantastiskt duktig makeup-artist som var lika gammal som mig men SÅ grym!!

img_5291.jpg

Jag blev SÅ SÅ nöjd och då är det jävligt sällan jag blir nöjd när någon annan sminkar mig!

img_5322.jpg

Men bara för att jag tycker att det är så kul och jag & mamma hade lite tid över i logen så satt jag och fortsatte med lite spackel på mitt ansikte. Älskar att fördröja tiden genom att sminka mig hehe!  Och älskar lika mycket denna paletts i färgen Chocolate ifrån TooFaced <3

Btw, alla mina necessärer ovan är ifrån H&M för typ 49kr styck! Älskar H&M necessärer & köper typ endast mina därifrån. Köper dock också ifrån MakeUpStore eller vanliga på Kicks eller Sephora 🙂

img_5332.jpg

Fina mamma <3 Tänk att vi får jobba så mycket ihop, så kul!

img_5331.jpg

Och min gamla vanliga ”sticka ut tungan” bild som alla hatar men jag älskar haha!

img_5312.jpg

Gästar i premiär avsnittet av denna säsong som sänds NU på Lördag alltså imorgon kl 21.00 på SVT var alltså jag, mamma & världens roligaste Peter Settman.

Och HERREGUD vad kul jag hade! Var länge sedan jag skrattade så mycket!! VARFÖR i hela friden har jag inte tittat på detta program tidigare?!?!! Så sjukt roligt, underhållande program med högt och roligt tempo genom hela programmet! Och som pricken över i:t så var publiken helt outstanding och garvade till ALLT man sa haha!

Nej men på riktigt! NI FÅR INTE missa detta program!! Kan lova er en skratt fest utan dess like!! Missar ni detta får ni inte missa att gå in på SvtPlay och titta på det efteråt !!

Jag har alltid undrar varför inte Sverige gör mer talkshows med fokus på riktigt rolig underhållning. Det finns ju massvis av grymma i USA och vi i Sverige är så sjukt grymma på att göra bra & rolig tv så varför finns det liksom inte fler koncept som detta?!

Efter att ha gästat ”Robins” kommer jag nu bli en trogen tittare och för första gången titta på Svt haha!

Så imorgon kl 21.00 på Svt 🙂

img_5325.jpg

Efter programsändningen (som blev klar sent på kvällen) tog vi våra trötta men glada arslen till vårt hotell Clarion och hann precis sätta på Kanal 5 och se vårt program innan det tog slut.

img_5323.jpg

Middag i form av room service fick bli en ceasar sallad för mig 🙂 Och kanske en påse chips & choklad hehe…

img_5327.jpg

Sedan spenderade jag resten av kvällen genom att kolla Instagam, Snapchat, Youtube videos, bloggar och allt möjligt! Älskar att ligga och skrolla i mobilen till sent på kvällarna, en dålig vana dock för somnade 02.30…

Ps. Ser ni Dino sovandes på mina ben, han somnar alltid sådär sötnosen <3

img_5311.jpg

Vaknade av denna fina utsikt av Malmö <3

img_5329.jpg

Tog oss direkt ner till frukost buffen hungriga som satan innan den stängde

img_5324.jpg

Fruuuukost <3

img_5330.jpg
Iklädd i min härliga pyjamas men som funkar perfekt till ett par klackar & en snygg frisyr ifrån DryLake 

NU sitter jag i lobbyn på vårt hotell och väntar mamma innan hon blir klar med hennes inspelning hon hade idag här. Tanken var att jag skulle glida runt stan idag och kollade lite i butiker MEN dum som jag är så har jag antingen glömt min plånbok hemma eller tappat bort den på vägen ner hit…. Hoppas verkligen inte att den är borta(!!)

Snart ska vi sätta oss på tåget tillbaka hem till Sthlm. Vi kommer komma hem ganska sent så blir nog bara en chill hemma kväll ikväll med film och hämtmat framför tv:n, mys!!

Hörs snart, då med lite fler bilder ifrån London. PUSS <3

12 reaktioner på “LAST COUPLE OF DAYS THROUGH MY PHONE”

 • Ninna skriver:

  Varför kretsar ert liv bara kring smink, kläder och mat,,mat, mat..oftast lagad av andra.? Har du några andra intressen?

  • bianca skriver:

   Jadå! Mina intressen är som du skrev ovan smink, kläder & MAAAT! Samt stort intresse för djur, välgörenhets organisationer, musik etc, inredning… Jag har många intressen 🙂

 • Rebecca skriver:

  Du är bara så snygg! Och väskan, är inte det en Proenza Schouler? Riktigt häftig färg! ?? Längtar tills nästa Wahlgrens Värld-avsnitt visas, det är det bästa jag sett på länge verkligen. Ha en toppen helg!

 • Sara skriver:

  Vart kan man köpa pyjamasen ? Kan du länka här kanske? Den va så himla fin

 • Johanna skriver:

  Får jag fråga vilken storlek du har på militärjackan från NA-KD? Är så sugen på att beställa en men tycker det är såå svårt att veta vilken storlek!! Kram

 • Jenny skriver:

  Hej Bianca! Vad härliga du och din mamma var på Robins talkshow- ni är så sköna och man längtar varje vecka efter Wahlgrens Värld ? Men en viktig fråga: Från showen; varifrån kommer din mörkblå kavaj ifrån? ?

 • Emma skriver:

  Hej! Måste säga att erat program ”Whalgrens värld” är bland det roligaste jag har sett på länge :-D. Ni är så sjukt härliga allihopa. Men jag blev helt frälst i den vita tröjan som du har på en av bilderna som kommer från H&M men jag kan inte hitta den tyvärr. Den kanske inte finns kvar längre i deras sortiment?
  Kram Emma

 • Emma skriver:

  Förresten du har alltid snygga kläder på dig på bilder och i programmet. Väldigt trendig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *