HÖSTENS FAVORITER JUST NU:

Det är lördag och har jag absolut ingenting planerat idag! Sååå skönt! Känns som jag har jobbat som en galning hit & dit senaste halvåret (om inte mer) så älskar en helt ledig dag utan något planerat. Jag ska därför ta mig in till stan och köpa smink hade jag tänkt. Har några produkter jag vill testa så blir nog en runda till Sephora & Kicks 🙂

Btw, var inne på Kenzas blogg inatt & såg att hon hade gjort en liten Fall Tag så jag tänkte att jag gör detsamma då ni vet att jag älskar sånt! Här nedan kommer min variation:

dsc_2811

F  A  V  O  R  I  T….. : 

 MATRÄTT: Alltså allting som innehåller shrimp tempura <3 Mest av allt tempura rolls!! Eller min pojkvän Phillipes kyckling rätt.

 SMINK PRODUKT: Min Chocolat Palett ifrån Too Faced

 DESSERT: Creme Brûlée, alltid!!

 PROGRAM PÅ TV: Ni vet detta redan, alla realityshows i världen hehe. Men favoriterna just nu är Real Housewifes Of NY & OC

KLÄDSTIL I HÖST: Mysiga koftor, mycket läder & knä höga stövlar

DRINK: Mojito

HÅRSTIL: Håller fortfarande på att klura ut hur jag gillar min nya hårstil, men tror det får bli ganska slarviga beach waves.

APP: VSCO solklart!

RESTAURANG I STHLM: Just nu är det nog Berns asiatiska men det ändrar ju varenda dag hehe.

SMINK MÄRKE: MakeUpForeve, Benefit & Mac

WEBBSIDA ATT SHOPPA PÅ: MissGuided

SNACK: Bröööööööd & smöööööör !!

MATRÄTT ATT LAGA: Lax kryddat med massvis av koriander med ångkokt broccoli & sparris.

CHEAT DAY RÄTT: Allt som har med friterad kyckling att göra på MAX!

PÅ INSTAGRAM: @lornaluxe !!!!

MAKE UP TUTORIAL PÅ YOUTUBE: Satt igår och kollade på foundation rutin för torr hy och hittade denna LÄNK lärde mig så många nya grymma tips!

SOLPUDER: Kan inte leva utan mitt Faux Tan ifrån BareMinerals

ACCESSOAR: Jag har fått en besatthet av väskor igen!!

STAD: Just nu är det nog London

SÄTT ATT SPENDERA KVÄLLEN: Med Phillipe ensamma hemma, att vi lagar mat, äter vid matbordet med massa tända ljus och fortsätter sedan med något smaskigt framför en film i soffan där vi myser som bara den, att jag sedan somnar i hans famn i soffan så han måste väcka mig med hans gosiga pussar och sedan vägleda mig in till sovrummet. Åh nu saknar jag honom <3 Exakt sådär ser våra kvällar ut tillsammans <3

KLÄDBUTIK I STHLM: Zara är alltid högst upp med lite besviken på deras utbud atm så därför säger jag nog Urban Outfitters. Måste in på H&M också, har hört att de har fått in massa fint! Btw, min tröja som jag har på header bilden är ifrån Urban Outfitters! Fått så sjukt mycket frågor om den tröjön så nu vet ni 🙂

5 reaktioner på “HÖSTENS FAVORITER JUST NU:”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *