PERFECT LUNCH IN MALMÖ

_dsc4573
_dsc4577
_dsc4579
_dsc4582

_dsc4581

_dsc4590

_dsc4592
  
_dsc4578

_dsc4594

_dsc4576

_dsc4595

_dsc4586

_dsc4591

_dsc4596
Gårdagens lunch i Malmö 

Igår innan jag & mamma skulle hoppa på tåget tillbaka hem så hittade vi detta ställe som låg p r e c i s vid centralstationen, och JESUS vad gott det var!! Jag tog in deras kyckling sallad med en grön juice, medan mamma tog in deras kyckling nudlar & buljong. Sedan delade vi på deras utsökta bröd med världens godaste fetaost kräm (som jag tyvärr inte fick med på bild). Dumt av mig, men jag glömde ta bild på entren & därmed glömde bort namnet på restaurangen. MEN den ligger till höger om centralen & ni får bara INTE missa detta ställe om ni är i Malmö 🙂

Senaste tiden har jag ätit så himla onyttigt, mycket friterat, burgare, chips etc.. och min mage mår inte bra av det och eftersom jag fortfarande har väldigt svårt med känslan av att vara mätt så mår jag så mycket bättre av nyttig mat. Min mage & skalle klarar av det mycket bättre helt enkelt!

Om någon av vet med sig vad restaurangen heter får ni gärna kommentera det så jag kan skriva ut det i nästa inlägg 🙂 Och btw, jag har börjat svarar på alla era kommentarer igen! Skäms jätte mycket för att jag har varit så dålig på det på senaste tiden så nu är jag tillbaka där 🙂

Btw: ursäkta de oskarpa bilderna såg jag nu i efterhand, det är inte alls sådär oskarpa egentligen utan det måste ha hänt någon när jag överföre de… :/

PUSS <3

23 reaktioner på “PERFECT LUNCH IN MALMÖ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *